Αρης: Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο Βέλεθ
i

@intime

Αρης: Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο Βέλεθ

Αλέξης Σαββόπουλος 09:18 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 01.09.2023

Ο λόγος για τον οποίο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 32χρονου κεντρινού αμυντικού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πιθανόν να μεταβεί εκ νέου ο παίκτης στη Σαουδική Αραβία.

Ο Βέλεθ συμπληρώνει σχεδόν μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, όμως ακόμη δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό του και φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί με συνέπεια να συνεχίζει να προπονείται μόνος του και να μην μπορεί ο Μάντζιος να τον έχει στη διάθεσή του. Το γεγονός έχει προκαλέσει αρκετές απορίες και μια μικρή ανησυχία για τους λόγους αυτής της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Λόγοι όμως που δεν έχουν σχέση ούτε με τον Αρη αλλά ούτε και με την ομάδα του Φράν Βέλεθ την Αλ Φατέχ με την οποία εδώ και δέκα μέρες σχεδόν υπάρχει συμφωνία για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό. Το κώλυμα που υπάρχει έχει να κάνει με το υπουργείο αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας που δεν έχει δωσει ακόμη έγκριση για την μεταγραφή και καθυστερεί.

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, τα πάντα στη Σαουδική Αραβία περνούν από το Υπουργείο αθλητισμού. Αυτοί αποφασίζουν για όλα και απαιτείται η έγκρισή τους για να φθάσουν τα απαραίτητα έγγραφα στην Ελλάδα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σημαντική λεπτομέρεια που ίσως είναι και αυτή που θα… ξεκλειδώσει τις εξελίξεις; Η ομάδα του Βέλεθ δεν έχει θέση ξένου στο ρόστερ και λογικά θα πιέσει απο την πλευρά της ώστε να βρεθεί η λύση σύντομα. Εξαιτίας της καθυστέρησης που παρατηρείται, είναι πολύ πιθανό να μεταβεί και ο ίδιος ο Βέλεθ μαζί με τον ατζέντη του στη Σαουδική Αραβία για να επιδιώξει να το λύσει. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι όλες οι κινήσεις γίνονται σε απόλυτη συννενόηση μεταξύ των δυο ομάδων και φυσικά και του Βελεθ με την Αλ Φατέχ.

Βέλεθ: Μια safe επιλογή στο κατάλληλο τάιμινγκ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:30 - 23.08.2023

Βέλεθ: Μια safe επιλογή στο κατάλληλο τάιμινγκ

Το story της μεγάλης επιστροφής του 32χρονου Ισπανού στην Άρη, η καθοριστική επαφή χθες το πρωί, η δυνατότητα να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ και η ευελιξία που προσφέρει στον προπονητή ώστε να δοκιμάσει ακόμη και τριάδα στην άμυνα.