Δημοσιεύματα στην Ισπανία για Αράντα
i

@twitter

Δημοσιεύματα στην Ισπανία για Αράντα

Αλέξης Σαββόπουλος 11:44 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 26.07.2023

Στο στόχαστρο του Άρη ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τους Ισπανούς. Τι ισχύει.

Σχεδόν καθημερινές είναι πλέον οι αναφορές των ισπανικών σε παίκτες που ενδιαφέρουν τον Άρη. Μετά τον Μάρτιν Μοντόγια της Μπέτις με τον οποίο ασχολήθηκε κάποια στιγμή η ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά με τρεις δεξιούς μπακ πλέον στο ρόστερ, τον έχει αφήσει στο περιθώριο, η νέα περίπτωση αφορά τον Αντόνιο Αράντα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “grada3.com”, οι “κιτρινόμαυροι” ρώτησαν τι ισχύει με την περίπτωση του 22χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού που έμεινε ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα, μαζί με κάποιες ομάδες από τη 2η κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος (Ειμπάρ, Ρασίνγκ και Καρταχένα). Ο Αράντα αγωνίζεται κατά βάση ως 10άρι αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως winger και πήγε στη Μπαρτσελόνα το 2021 από την Γρανάδα.

Αγωνίστηκε μόνο με την 2η ομάδα της Μπαρτσελόνα, την Ατλέτικ με την οποία είχε 45 συμμετοχές με 7 γκολ και 6 ασίστ. Η αλήθεια για τον Αράντα είναι ότι ο Άρης είχε κάποια στιγμή ασχοληθεί, αναζητώντας ένα παίκτη στο “10” με δεδομένο ότι ο Μάνου Γκαρθία θα επιστρέψει τον Οκτώβριο, αλλά με την πληρότητα που υπάρχει πλέον τόσο στον αξόνα όσο και στις πλευρές, η υποθεσή του ναυάγησε.