Αρης: Η απάντηση της Ομοσπονδίας του Ισραήλ κρίνει την απόκτηση Σουλεϊμάνοφ
i

@Getty

Αρης: Η απάντηση της Ομοσπονδίας του Ισραήλ κρίνει την απόκτηση Σουλεϊμάνοφ

Ο Αρης ζήτησε επισήμως ενημέρωση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ισραήλ για την ποινή που έχει επιβληθεί στον 23χρονο παίκτη στο περσινό παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Αρης έχει συμφωνήσει με την Κράσνονταρ για τον δανεισμό του Σουλεϊμάνοφ, όμως η είδηση ότι ο παίκτης κουβαλάει τιμωρία απο την περσινή του παρουσία στο ισραήλ, έχει βάλει προσωρινά στον… πάγο το θέμα, μέχρι αυτό να ξεκαθαρίσει. Θυμίζουμε ότι στο περσινό ματς των πλέι οφ του Ισραήλ ανάμεσα σε Χαποέλ Μπερ Σεβά και Μακάμπι Χάιφα στις 1 Μαΐου που κέρδισε η Μπερ Σεβά με γκολ στο φινάλε,  προκλήθηκε σύρραξη μεταξύ κάποιων παικτών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο 23χρονος Ρώσος εξτρέμ, ο οποίος χτύπησε στο πρόσωπο τον Ντόλεβ Χαζίζα. Τιμωρήθηκε με δέκα αγωνιστικές και σε συνέντευξή του τον περασμένο Ιούνιο δήλωσε ότι έχει ακόμα επτά για να εκτίσει. Στη Ρωσία, λόγω του εμπάργκο της Ομοσπονδίας απο την ΟΥΕΦΑ, η ποινή δεν μεταφέρθηκε, κάτι που συνέβη με τον Ματαρίτα για παράδειγμα.

Προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα, ο Αρης απέστειλε χθες ερώτημα προς την Ομοσπονδία του Ισραήλ, προκειμένου να μάθει, αν ο παίκτης τιμωρήθηκε, αν ναι, με πόσες αγωνιστικές και πόσες φυσικά χρωστάει. Από την ενημέρωση που θα έχει ο Αρης, θα παρθεί και η τελική απόφαση γιατί, αν όντως ο Ρώσος χρωστάει ακόμη επτά αγωνιστικές τιμωρίας, δεν αποκλείεται η συμφωνία να μην ενεργοποιηθεί και ο Αρης να στραφεί σε άλλο παίκτη.