Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αποθέωσαν τον Καρυπίδη στα αποδυτήρια μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είναι τρελός ο πρόεδρος» (vid)

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αποθέωσαν τον Καρυπίδη στα αποδυτήρια μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είναι τρελός ο πρόεδρος» (vid)

Sportal newsroom 13:20 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 27.11.2023

Μετά τη σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό οι ποδοσφαιριστές του Άρη αποθέωσαν τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Θόδωρο Καρυπίδη τραγουδώντας «είναι τρελός ο πρόεδρος» μέσα στα αποδυτήρια. Η «κίτρινη» ΠΑΕ δημοσίευσε βίντεο από το συγκεκριμένο σκηνικό.

Μεγάλη νίκη πήρε ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-0 των «πράσινων» στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κι έβαλαν «φωτιά στο πρωτάθλημα. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για το σπουδαίο «τρίποντο». Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» είπε μεταξύ άλλων ότι... «δείξατε ότι μπορείτε να κερδίσετε κάθε ομάδα. Πρέπει να πατήσουμε πάνω σ’ αυτή τη νίκη και θα πετύχουμε πολλές ακόμη», ανακοινώνοντας επίσης και πριμ για του ποδοσφαιριστές οι οποίοι τραγουδούσαν «είναι τρελός ο πρόεδρος». 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ Άρης στα social media: 

Baladeros LIVE: Το «χαστούκι» του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης», «καυτός» Γενάρης για τον Ολυμπιακό

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!