Άρης: Η διαχείριση του Πάλμα
i

Πάλμα/©Intime

Άρης: Η διαχείριση του Πάλμα

Αλέξης Σαββόπουλος 12:55 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 22.02.2023

Οι χαμηλές πτήσεις μετά τον τραυματισμό, το πειθαρχικό παράπτωμα και η στιγμή μέσα στη σεζόν που ο νεαρός χρειάζεται τη στήριξη από όλους και πρώτα από τον ίδιο του τον εαυτό.

Οι διακυμάνσεις στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή είναι συνεχείς. Ακόμη και μέσα στην ίδια σεζόν. Ο Λούις Πάλμα, το βιώνει εσχάτως αυτό το συναίσθημα. Πάνω που ήταν στον κολοφώνα της δόξας του, με εμφανίσεις που αποτελούσαν προάγγελο σπουδαίας μεταγραφής, ήρθε η στιγμή της πρώτης αμφισβήτησης. Το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο νεαρός επιθετικός του Άρη, τη στιγμή της αλλαγής του, είναι η καλύτερη απόδειξη, του πόσο σημαντική είναι, εκτός της καθημερινής προπόνησης, η διαχείριση. Κάθε ποδοσφαιριστής είναι και μια ξεχωριστή προσωπικότητα. 

Ειδικά ο Πάλμα που ήρθε από μια μικρή και φτωχή χώρα, την Ονδούρα. Παιδί μιας φτωχής οικογένειας που βγάζει τα προς το ζην πουλώντας προϊόντα στη λαϊκή, ξαφνικά μέσα σε λίγους μήνες, είδε όλη την Ελλάδα να μιλάει για το ταλέντο του. Τους φίλους του Άρη να τον αποθεώνουν και τα εκατομμύρια να χορεύουν στα πόδια και το… άγουρο μυαλό του. Ε, δεν θέλει και πολύ. Ήρθε και αυτός ο τραυματισμός που τον άφησε εκτός για ενάμιση μήνα και διέκοψε μια άκρως ανοδική πορεία που τον επηρέασε πολύ.

Η εικόνα του στο γήπεδο, απέχει πολύ από αυτό που μας έδειχνε προ της διακοπής για το Μουντιάλ. Η αλλαγή του στον αγώνα με τον ΟΦΗ λογική και αναμενόμενη. Η αντίδρασή του, το δίχως άλλο, υπερβολική και θα τιμωρηθεί. Δεν είναι όμως, ούτε ο πρώτος, ούτε και ο τελευταίος. Μπορεί να φταίει ότι δεν του βγαίνει τίποτα στο γήπεδο, μετά τον τραυματισμό του.

Τώρα είναι η στιγμή που χρειάζεται τη στήριξη από όλους. Μια συμβουλή, μια παραίνεση ώστε να μη χάσει το δρόμο. Ο Πάλμα αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Άρη και ως τέτοιο, θα είναι κρίμα να χαθεί, όπως τόσα άλλα. Ίσως μια πρόωρη επέκταση στο συμβόλαιό του, που έχει συζητηθεί με τον ατζέντη του πρόσφατα, μαζί με μια αύξηση των αποδοχών του, αφού είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους, θα του δείξει ότι μετά το.. μαστίγιο, υπάρχει και το καρότο και ότι το club, εξακολουθεί και να πιστεύει, αλλά και να περιμένει ανάλογη συμπεριφορά και προσπάθεια από τον ίδιο.

Το πρόγραμμα Βόλου, Άρη, Ατρομήτου και Παναιτωλικού και οι μάχες για μία θέση στα Play Off
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:27 - 21.02.2023

Το πρόγραμμα Βόλου, Άρη, Ατρομήτου και Παναιτωλικού και οι μάχες για μία θέση στα Play Off

Μετά τη νίκη στο Ηράκλειο, ο Άρης άφησε και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης εξάδας τον ΟΦΗ, αλλά και τους Αστέρα και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν δύο θέσεις στα Play Off.