Άρης: Ο Παλίκουτσα και η αγορά της Κροατίας
i

Παλικούτσα/©Intime

Άρης: Ο Παλίκουτσα και η αγορά της Κροατίας

Αλέξης Σαββόπουλος 12:35 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:36 - 19.02.2023

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη έχει καλή γνώση της συγκεκριμένης αγοράς, όπως και της γερμανικής και ήδη δουλεύει πάνω σε αυτό το δίκτυο εν όψει καλοκαιριού.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη, Ρόμπερτ Παλίκουτσα μπορεί να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, καθώς δεν έχουν πέσει οι υπογραφές της συμφωνίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά ήδη έχει αρχίσει να δουλεύει πάνω στο πλάνο της επόμενης χρονιάς. Μέχρι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, το κάνει από το σπίτι του στη Γερμανία.

Ξέχωρα από το θέμα του προπονητή που είναι ύψιστης σημασίας, ο Γερμανοκροάτης γνωρίζει ότι το καλοκαίρι ο Άρης θα χρειαστεί αλλαγές στο ρόστερ του κα ενδεχομένως αυτές να συνοδεύονται και από μια γενικότερη αλλαγή φιλοσοφίας. Λόγω της πρόσφατης παρουσίας του στη Ριέκα ως τον περασμένο Αύγουστο, αλλά και της καταγωγής του είναι λογικό να έχει μια αρκετά καλή γνώση της αγοράς της Κροατίας και να έχει αναπτύξει ένα δίκτυο που θα του φανεί χρήσιμο και στον Άρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νέος γενικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων, έχει σχηματίσει ήδη μια λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους από την αγορά της Κροατίας, κατά βάσει νεαρούς σε ηλικία, που τους γνωρίσει και θεωρεί ότι θα μπορούσαν, εν δυνάμει, να απασχολήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αρκετούς από αυτούς τους έχει θέσει ήδη στη διάθεση των ανθρώπων του Άρη. Είναι φανερό ότι η αγορά της Κροατίας αλλά και της Γερμανίας (από την οποία έκανε πρόσφατα ψώνια ο Αρης με Νταρτίντα, Ρουπ) θα απασχολήσει αρκετά όσο πλησιάζουμε το καλοκαίρι και αφού πρώτα επιτευχθεί ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου.