Ντιόπ: Από τον Άρη στην Έλτσε
i

Ντιόπ/©Intime

Ντιόπ: Από τον Άρη στην Έλτσε

Στην ουραγό της LaLiga ο πρώην μέσος του Άρη που έφυγε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης χωρίς να… ακουμπήσει.

Απόψε το βράδυ, η Έλτσε θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», σ’ ένα ματς όπου δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Πάπε Σέικ Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος μέσος που ήρθε μετά βαΐων και κλάδων το περασμένο καλοκαίρι στον Άρη για να αντικαταστήσει Σάσα, Ματίγια και Εντιαγέ που αποχώρησαν, αλλά δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες. Αντιθέτως έφυγε κακήν κακώς ως μια από τις πλέον αποτυχημένες επιλογές του περασμένου καλοκαιριού.

Ο 26χρονος μέσος βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην Έλτσε που είναι ουραγός στην LaLiga και ουσιαστικά καταδικασμένη με μόλις εννέα βαθμούς. Υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν και μάλιστα ο νέος προπονητής του, Πάμπλο Ματσίν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, αφού πρώτα άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του μετά από μια δοκιμή κάποιων ημερών: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας έχει εκπλήξει, παρόλο που ήταν άνεργος βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Χαίρομαι που μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές σε αυτή τη θέση και μπορεί να μας δώσει πολλά», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Για την ιστορία ο Ντιόπ στον Άρη αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια (μόλις 4 βασικός) και μόνο σε ένα έπαιξε σε όλο το παιχνίδι.