Άρης: Πρώτη φορά μαζί Ενκουλού-Μπράμπετς
i

Μπράμπετς-Φαμπιάνο/©Intime

Άρης: Πρώτη φορά μαζί Ενκουλού-Μπράμπετς

Αλέξης Σαββόπουλος 11:09 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 15.02.2023

Η απουσία του Φαμπιάνο λόγω τιμωρίας, θα φέρει για πρώτη φορά δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους δυο παίκτες στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Από σήμερα το απόγευμα ουσιαστικά ξεκινάει η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ την προσεχή Δευτέρα (20/02). Το ζήτημα που απασχολεί τον Τόλη Τερζή είναι η κατάσταση του Γιακούμπ Μπράμπετς που δεν αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που θα απουσιάζει για τα επόμενα δυο ματς ο Φαμπιάνο λόγω καρτών. Ο Τσέχος, γλίτωσε τα χειρότερα, δηλαδή μια θλάση στον προσαγωγό που θα τον κρατούσε αρκετό καιρό έξω και λογικά θα είναι διαθέσιμος.

Για τον προπονητή του Άρη, υπάρχει και ένα δεύτερο ζήτημα. Ο Μπράμπετς δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ως δίδυμο με τον Ενκουλού στη διάρκεια της σεζόν αφού δεν χρειάστηκε. Το διάστημα που ο Μπράμπετς ήταν έξω λόγω τραυματισμού, αγωνίστηκαν μαζί Φαμπιάνο και Ενκουλού ενώ σε ένα παιχνίδι, στην ήττα στον Βόλο, έπαιξε ο Πίρσμαν παρτενέρ του Βραζιλιάνου, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία είναι η αλήθεια. Τίθεται δηλαδή ένα ζήτημα χημείας μεταξύ των δυο κεντρικών αμυντικών του Άρη. Η εικόνα του Ενκουλού που επέστρεψε μετά από 2,5 μήνες πάντως ήταν αρκετά καλή ενώ και η αδιαμφισβήτητη εμπειρία του, θα βοηθήσει να αποκτήσουν γρήγορα κώδικα επικοινωνίας αφού θα κληθούν λογικά να παίξουν μαζί και στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.