Άρης: Η δύσκολη περίπτωση του Ετέμπο
i

Ετέμπο/©Intime

Άρης: Η δύσκολη περίπτωση του Ετέμπο

Αλέξης Σαββόπουλος 10:50 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 17.02.2023

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Άρη στην περίπτωση που θελήσει να κρατήσει τον Νιγηριανό μέσο.

Το ενδιαφέρον του Άρη είναι αυτή τη στιγμή εστιασμένο στην εξασφάλιση και φέτος ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Δεν έχει ανοίξει καθόλου το φάκελο ανανεώσεων με παίκτες που θα ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ του και την επόμενη χρονιά. Η έλευση του Παλίκουτσα θα τρέξει και αυτό το θέμα. Μια από τις δύσκολες περιπτώσεις είναι αυτή του Ετέμπο που από τη στιγμή που αποκτήθηκε… έδεσε τη μεσοαμυντική λειτουργία του Άρη. Παίκτης με υψηλές αποδοχές και σε πολύ καλή ηλικία.

Για να καταστεί άλλωστε εφικτή η απόκτηση του Ετέμπο από την Στόουκ χρειάστηκε η αγγλική ομάδα να καταβάλει φέτος ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του διεθνή Νιγηριανού που ξεπερνά το 1εκ ευρώ.

Ο παίκτης το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, δεν έχει κάποια δέσμευση με την Στόουκ και μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Αρης θα ήθελε προφανώς να κρατήσει τον Ετέμπο αλλά ακόμη και αν δεχθεί να ρίξει το καφέ του, πάλι το νούμερο ίσως είναι απαγορευτικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και χωρίς να έχει γίνει ακόμη καμία κουβέντα ανάμεσα στις δυο πλευρές, ο Ετέμπο δύσκολα θα πέσει κάτω από το μισό εκατομμύριο. Ποσό που αυτομάτως κάνει δύσκολη την παραμονή του.