Χρηστίδης στο Sportal: «Κίνητρο να παίζεις με τον Ολυμπιακό»

Χρηστίδης στο Sportal: «Κίνητρο να παίζεις με τον Ολυμπιακό»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 09:35 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 17.02.2023

Ο Βασίλης Χριστίδης μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό, την πρώην ομάδα του και τόνισε πως «στην ομάδα με έχουν υποδεχθεί με θέρμη»

Ο Βασίλης Χριστίδης βρίσκεται στον Άρη λιγότερο από ένα μήνα, αλλά το περιβάλλον γι' αυτόν είναι οικείο. Μάλιστα, έφθασε στην ομάδα προερχόμενος από τον ΠΑΟΚ, αλλά συνάντησε και αρκετά γνώριμα πρόσωπα από παλαιότερες συνεργασίες. Αυτό τον βοήθησε στο να ενσωματωθεί. 

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με τους «κιτρινόμαυρους του βορρά» καλείται να παίξει στο Final 8 που οδηγεί σε έναν τίτλο. 

Βεζένκοφ στο Sportal: «Θέλει σοβαρότητα το Final 8, μια ήττα σε στέλνει σπίτι σου» (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

19:49 - 16.02.2023

Βεζένκοφ στο Sportal: «Θέλει σοβαρότητα το Final 8, μια ήττα σε στέλνει σπίτι σου» (vid)

Ο Ολυμπιακός πάτησε Κρήτη το απόγευμα της Πέμπτης 16/2 και πλέον ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του κόντρα στον Άρη, μια μέρα μετά, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Βέβαια και ο ίδιος αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες, καθώς το πρόγραμμα της Παρασκευής (17/2) φέρνει τον Άρη αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό και ο 24χρονος φόργουορντ υπενθυμίζει ότι «αναφερόμαστε στην ομάδα που παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη, πέραν του ότι είναι πρώτος στη βαθμολογία» και ο Άρης το μόνο που έχει να κάνει είναι «να βάλουμε τα δυνατά μας και να συνεχίσουμε». Με τον Ολυμπιακό φυσικά έχει και με αυτόν σύνδεση. Μέχρι πέρσι ήταν μέλλον της ομάδας, οπότε και ο ίδιος έχει ένα έξτρα κίνητρο. 

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Βασίλη Χριστίδη στο Sportal

Tags: