Παπαδάκης στο Sportal: «Η ΑΕΚ πάντα κυνηγάει τους τίτλους» (vid)

Παπαδάκης στο Sportal: «Η ΑΕΚ πάντα κυνηγάει τους τίτλους» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:44 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 16.02.2023

Ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε στο Sportal για το Final 8 και τόνισε πως η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να παλεύει πάντα για τους τίτλους.

Αποστολή στο Ηράκλειο

Ο Κώστας Παπαδάκης έχει βρει το ρόλο του στην ΑΕΚ και τις τελευταίες εβδομάδες βγαίνει όλο και πιο μπροστά, με τον διεθνή γκαρντ να αποδεικνύει πως δεν είναι κομπάρσος, αλλά ένας παίκτης που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο τοπ επίπεδο με την Ένωση. 

Ο νεαρός γκαρντ με το δολοφονικό σουτ πάντως είναι πάντα έτοιμος και βασίζεται στην δουλειά που έχει ρίξει για αυτό, όπως αναφέρει στη κάμερα του Sportal, χωρίς όμως να μένει εκεί. 

Ο Παπαδάκης αναφέρθηκε ακόμα στο «πρέπει» της ΑΕΚ, η οποία πρέπει να διεκδικεί κάθε τίτλο, με τον ίδιο να μιλάει ακόμα για το ματς με τον Πανιώνιο και την σοβαρότητα που πρέπει να έχουν πάντα εκείνος και οι συμπαίκτες του. 

Παράλληλα θυμήθηκε το All Star Game του Ηρακλείου, όταν και είχε κατακτήσει τον τίτλο στον διαγωνισμό καρφωμάτων. «Μακάρι να μπουν και τώρα τα σουτ», ήταν η τελευταία του απάντηση στη συνέντευξή του στο Sportal.

Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη του Κώστα Παπαδάκη στην κάμερα του Sportal, μέσα από το παρκέ του κλειστού «Δύο Αοράκια»:

Tags: