Άρης: Το πρόβλημα στους εξτρέμ… και ο Οντουμπάτζο
i

Οντουμπάτζο/©Intime

Άρης: Το πρόβλημα στους εξτρέμ… και ο Οντουμπάτζο

Αλέξης Σαββόπουλος 08:54 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 16.02.2023

Οι χαμηλές πτήσεις από Ιτουρμπε, Ματέο και Καμάτσο στα πλαγιά της επίθεσης και η λύση του φορμαρισμένου Νιγηριανού.

Σε εξόχως κομβικό εξελίσσεται για τον Άρη το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΟΦΗ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης… τρέχει ένα πολύ αρνητικό σερί με μόλις μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια και ψάχνει απεγνωσμένα μια νίκη που θα βάλει τέλος στο σερί και θα επαναφέρει την ηρεμία.

Εκτός από την ψυχολογία που είναι σε χαμηλά επίπεδα, ο Τερζής αναζητά λύσεις στην δυσλειτουργική επίθεση και ιδίως στις πλευρές που εντοπίζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Μετά την αποχώρηση και του Μαντσίνι, το πρόβλημα στους εξτρέμ μεγάλωσε αφού οι υπάρχουσες λύσεις δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της θέσης. Ο Ιτουρμπε απεγνωσμένα αναζητά μια ουσιαστική εμφάνιση, ο Ματέο έχει πάψει να δίνει πράγματα στην επίθεση, ο Καμάτσο δεν παίζει πολύ και ο Πάλμα είναι σίγουρα πιο ωφέλιμος πίσω από τον φορ.

Με αυτά τα δεδομένα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η χρησιμοποίηση του Οντουμπάτζο ως εξτρέμ. Ο Νιγηριανός έχει επιθετικές αρετές, προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε πιο προωθημένο ρόλο. Κάτι που έχει κάνει μέσα στη σεζόν έστω και περιστασιακά.