Άρης: Ο Παλίκουτσα και ένας… παλιός γνωστός
i

Παλίκουτσα/©Intime

Άρης: Ο Παλίκουτσα και ένας… παλιός γνωστός

Ποιος είναι ο άνθρωπος που συνδέει τον Άρη με τον 44χρονο Γερμανοκροάτη τεχνικό διευθυντή.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη επισήμως δεν έχει αναλάβει τα νέα του καθήκοντα αφού πρέπει πρώτα να ανακοινωθεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Ανεπισήμως όμως ήδη έχει αρχίσει να ενημερώνεται για τη νέα του ομάδα μιας και τον περιμένει αρκετή δουλειά.

Υπάρχει και ένας άνθρωπος από τον οποίο σίγουρα μπορεί να αντλήσει πληροφορίες και είναι αυτός που συνδέει τον Παλίκουτσα με το πρόσφατο σχετικά παρελθόν του Άρη. Πρόκειται για τον Αντόνιο Καλσάδο, πρώην υπεύθυνο διεθνών σχέσεων της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και υπεύθυνο επίσης για αρκετές μεταγραφές εκείνης της περιόδου (Αμπρέου, Τόχα, Ρουίζ, Ρονάλντο Γκιάρο) με τις γνωστές καταστροφικές, μετέπειτα, οικονομικές συνέπειες για το club. Στον Άρη εργάστηκε για περίπου μια τετραετία, από το καλοκαίρι ουσιαστικά του 2008 αλλά πριν από περίπου δυο χρόνια, έχοντας προσφύγει στη ΦΙΦΑ, του επιδικάστηκε ποσό 100.000 ευρώ για οφειλές της παλιάς ΠΑΕ, ποσό για το οποίο ο Άρης αναγκάστηκε να προσφύγει στο CAS, για μια ακόμη από τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Ποια η σχέση του Καλσάδο με τον Παλίκουτσα. Συνεργάστηκαν πρόσφατα στη Ριέκα, όταν ο σημερινός τεχνικός διευθυντής του Άρη, ήταν αυτός που είχε προσλάβει τον Καλσάδο στο πόστο του Sport Manager.