Χωρίς Μπράμπετς η ευρωπαϊκή λίστα του Άρη - Οι επιλογές Τερζή
i

© Intime

Χωρίς Μπράμπετς η ευρωπαϊκή λίστα του Άρη - Οι επιλογές Τερζή

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:59 - 21.07.2023

Τα κακά μαντάτα για τον Άρη επιβεβαιώθηκαν, αφού ο Γιακούμπ Μπράμπετς δεν θα βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας με φόντο τα ματς κόντρα στην Αραράτ Αρμένια.

Ο Άρης καλείται να προσπεράσει μία θεωρητικά βατή αντίπαλο στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, αντιμετωπίζοντας την Αραράτ από την Αρμενία. Για κακή τύχη του Τόλη Τερζή, ένας από τους ποδοσφαιριστές του θα αποτελέσει σημαντική απουσία στο πρώτο παιχνίδι, με τον Γιακούμπ Μπράμπετς να μένει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Φυσικά, αν και εφόσον ο Τσέχος ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα έχει τη δυνατότητα να δηλωθεί στη ρεβάνς, αφού οι «κίτρινοι» έχουν το δικαίωμα να κάνουν δύο αλλαγές στη σχετική λίστα. Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη ανέφερε: 

«Η λίστα των ποδοσφαιριστών που δήλωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην UEFA για τα παιχνίδια με την FC Ararat-Armenia, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Cuesta, Odubajo, M’Bakata, Matarrita, Ferrari, Fabiano Leismann, Mvondo, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Luis Palma, Menendez, Saverio, Moberg Karlsson, Moron, Gray, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης».

Οστικό οίδημα στην κνήμη ο Μπράμπετς

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό παιχνίδι εναντίον του Εθνικού Αχνάς, «παγώνοντας» τους ανθρώπους της ομάδας του. Ο 30χρονος αμυντικός υποβλήθηκε την Παρασκευή σε αξονική και μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Έκλεισαν οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη σεζόν 2023-24, ο χάρτης της επόμενης Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:24 - 21.07.2023

Έκλεισαν οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη σεζόν 2023-24, ο χάρτης της επόμενης Super League

Με τις συμφωνίες των Ατρόμητου, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Πανσερραϊκού ολοκληρώθηκαν οι εκκρεμότητες για τα τηλεοπτικά της Super League 2023-24. Ο χάρτης των δικαιωμάτων της επερχόμενης σεζόν.

Δυστυχώς για εκείνον, όλα δείχνουν πως δεν θα προλάβει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας του, κόντρα στην Αραράτ Αρμένια. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός υπέστη οστικό οίδημα στην κνήμη και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας.