Με Αραράτ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League ο Άρης
i

© prtscr

Με Αραράτ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League ο Άρης

Δημήτρης Χούπης 23:53 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 21.07.2023

Η Αραράτ μετά από μια ρεβάνς... θρίλερ με την Εγνατία στην Αλβανία, επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι και «έκλεισε» ραντεβού με τον Άρη στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Άρης έμαθε τον αντίπαλο του για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League! Οι Θεσσαλονικείς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με την Αραράτ, που μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, πήρε τη νίκη επί της Εγνατίας με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι έπειτα από το 2-2 της κανονικής διάρκειας και το 4-4 της παράτασης.

Το ματς ήταν κάτι παραπάνω από χορταστικό και ανατρεπτικό. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δις, στο 4' με τον Μεντέιρος και στο 36' με τον Κάσα, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση και τις δύο φορές. Στο 17' με Έτζα και στο 58' με Καστανέιρα. Το 2-2 παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση.

Εκεί έγινε ο κακός χαμός. Μετά το πρώτο μέρος που δεν έγινε απολύτως τίποτα, στην επανάληψη του έξτρα χρόνου ήρθαν τα πάνω-κάτω. Στο 108' οι Αλβανοί προηγήθηκαν για τρίτη φορά με τον Ντουαμένα, όμως μέσα σε τρία λεπτά χάρη στα γκολ των Γένε (110') και Μπουένο (113') οι Αρμένιοι έφεραν τούμπα το ματς. Ωστόσο, η Εγνατία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, με τον Ντουαμένα να χτυπά ξανά στο 120+4' για το 4-4 και την πρόκριση να κρίνεται τελικά στα πέναλτι.

Στον Μπράμπετς το μυαλό του Τερζή, αποθέωσε τον Μορόν ο Λόπεθ - «Θα κάνει τη διαφορά»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:47 - 20.07.2023

Στον Μπράμπετς το μυαλό του Τερζή, αποθέωσε τον Μορόν ο Λόπεθ - «Θα κάνει τη διαφορά»

Ο τεχνικός του Άρη Απόστολος Τερζής στάθηκε στον τραυματισμό του Μπράμπετς. Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας Άχνελ Λόπεθ εκθείασε τον Λορέν Μορόν, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει την επίθεση των «κιτρινόμαυρων».

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία της άσπρης βούλας νικήτρια βγήκε η Αραράτ, επικρατώντας με 4-2 και κάπως έτσι πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της τρίτη τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, όπου την περιμένει ο Άρης.