Άρης: «Άπλετο φως για να πάει επιτέλους κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»

Άρης: «Άπλετο φως για να πάει επιτέλους κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»

Sportal newsroom 19:05 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 20.07.2023

Η ΠΑΕ Άρης πήρε θέση για την υπόθεση με τους «χειραγωγημένους» αγώνες που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλες οι μεγάλες ΠΑΕ πήραν θέση για την υπόθεση με τους χειραγωγημένους αγώνες που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλοι ζητούν να προχωρήσει η έρευνα, να «μπει το μαχαίρι στο κόκαλο» και να τιμωρηθούν όσοι αποδειχθεί ότι είναι ένοχοι. Το ίδιο, λοιπόν, έπραξε και η ΠΑΕ Άρης. Οι Θεσσαλονικείς με διαρροή για το θέμα της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όσα λέγονται για περιπτώσεις παράνομου στοιχηματισμού αναφέρουν:

«Να πέσει άπλετο φως για να καθαρίσει επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο από αυτούς που χρόνια τώρα δρουν στο παρασκήνιο και σπιλώνουν συλλήβδην συνειδήσεις. Να βρεθούν και να τιμωρηθούν. Να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι βάσει τεκμηριωμένων στοιχείων κι όχι ψευδεπώνυμων καταγγελιών, όπως έχουν μάθει εσχάτως, αυτοί που τα τελευταία χρονια λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εννοείται οτι θέλει να λάμψει η αλήθεια, ώστε να πάει -επιτέλους- κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Να τελειώσει επιτέλους η ομηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου και να απαλλαγεί από τους δυνάστες του».

Να θυμίσουμε ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ενημέρωσε για τις αποφάσεις της μετά τη σημερινή συνεδρίασή της. Να αναφέρουμε επίσης πως παρόντες ήταν ο Γιώργος Κοσμάς εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Κώστας Καραπαπάς εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Μάκης Γκαγκάτσης εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να στείλει επιστολές με τις οποίες θα ζητά την επίσπευση των διεξαγόμενων ερευνών για χειραγώγηση και παράνομο στοιχηματισμό αγώνων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Οι επιστολές θα σταλούν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Λάζαρο Μαυρόπουλο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου και την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.). 

Χαμός στη συνάντηση Λίγκας και ΕΠΟ για το ποσοστό μεταγραφών - Αποχώρησαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:05 - 20.07.2023

Χαμός στη συνάντηση Λίγκας και ΕΠΟ για το ποσοστό μεταγραφών - Αποχώρησαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην ΕΠΟ, στην Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ποιο το σημείο της διαφωνίας της Ομοσπονδίας με τις ομάδες της Superleague 1.

Επίσης, αποφασίστηκε η διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης στις 2 Αυγούστου προκειμένου να αποφασισθεί το προτεινόμενο νομικό πλαίσιο που θα διέπει μελλοντικά την πειθαρχική εξέταση υποθέσεων παράνομου στοιχηματισμού. Παρών στη συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος συμφώνησε απόλυτα με την ληφθείσα απόφαση».