Άρης: Η προκλητική αδιαφορία του Χαϊροβιτς
i

Ιζέτ Χαΐροβιτς/@Intime

Άρης: Η προκλητική αδιαφορία του Χαϊροβιτς

Αλέξης Σαββόπουλος 14:07 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 08.12.2022

Η απίστευτη ιστορία του Βόσνιου που παραμένει ένα ολόκληρο χρόνο παροπλισμένος και δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να το αλλάξει.

Ο Ιζέτ Χαϊροβιτς θα μπει δίχως κόπο και πολύ ανταγωνισμό στη λίστα με τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές του Άρη των τελευταίων χρόνων. Ο Βόσνιος παραμένει εκτός ομάδας για ένα ολόκληρο χρόνο και το περίεργο είναι ότι δεν δείχνει καμία απολύτως διάθεση να αλλάξει αυτό το status, βλέποντας ότι δεν πρόκειται να βρει χρόνο συμμετοχής. 

Κοινώς προτιμάει να προπονείται μόνος του δίχως καμία ορατή προοπτική αλλαγής από μέρους του Άρη, «πατώντας» πάνω στο παχυλό τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2021 (μάλιστα η ειρωνεία είναι ότι αποτέλεσε και την πρώτη μεταγραφή του club).

Και δεν είναι ότι δεν έχει προσπαθήσει ο Άρης να βρει μαζί του μια φόρμουλα. Του έχει προτείνει πολλές φορές να λύσουν το συμβόλαιο αφού δεν υπολογίζεται, αλλά σκοντάφτει πάντα στην άρνηση του παίκτη και του εκπροσώπου του να συζητήσουν μια κοινά αποδεκτή λύση. Μέχρι και ομάδα προσπάθησε να του βρει, και τον περασμένο Γενάρη το κατάφερε, αλλά ούτε αυτό το δέχτηκε. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους ανθρώπους του Άρη είναι ότι δεν φαίνεται να τον ενοχλεί αυτή η κατάσταση. Είναι συνεπέστατος καθημερινά στο ατομικό του πρόγραμμα, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα αλλά ταυτόχρονα και παγερά αδιάφορος για τον παροπλισμό του. 

Δίνει την εντύπωση ενός ποδοσφαιριστή παραιτημένου, ενώ είναι στα 31 ακόμη και θα μπορούσε να αναζητήσει μια ομάδα είτε στην πατρίδα του είτε στην Ελβετία που επίσης έχει αγωνιστεί και είναι και το σπίτι του. 

Δεν δείχνει διάθεση ούτε να καταφύγει στην λύση της προσφυγής, όπως λογικά θα έκανε μετά από ένα χρόνο κάποιος άλλος, θέλοντας προφανώς να εξαντλήσει όσο το δυνατόν πιο πολύ το τριετές συμβόλαιό του που θα του αποφέρει αγόγγυστα κοντά στο 1εκ ευρώ! Για την ιστορία και μόνο, ο Χαϊροβιτς έχει αγωνιστεί 11 φορές με την φανέλα του Άρη, μόλις μια βασικός. Δηλαδή μόλις και μετά βίας 141΄…