Δευτέρα στην Ελλάδα για τον Άρη ο Νταρίντα
i

Νταρίντα

Δευτέρα στην Ελλάδα για τον Άρη ο Νταρίντα

Αλέξης Σαββόπουλος 10:41 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 08.12.2022

Στο Βερολίνο για συζητήσεις με την γερμανική ομάδα ο ατζέντης του Νταρίντα και πιθανότατα τη Δευτέρα στην Αθήνα για τα τελικά.

Στην φάση της τελικής δρομολόγησης έχει μπει από χθες η αποχώρηση του Νταρίντα από την Χέρτα και η μετακίνησή του στον Άρη

Ο 32χρονος Τσέχος δεν αγωνίστηκε καθόλου στο τελευταίο φιλικό της γερμανικής ομάδας πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων με την Μπράουνσβαιγκ ενώ οι δηλώσεις και του τεχνικού διευθυντή Φρέντι Μπόμπιτς περί αποχώρησης του Νταρίντα, αποτελούν απλά την επιβεβαίωση όσων γράφονται στη Γερμανία για τον παίκτη.

Αυτό που μένει να γίνει για να… πάρει σειρά ο Άρης, είναι να μείνει ο Νταρίντα ελεύθερος από την Χέρτα. Για τον σκοπό αυτό πήγε στο Βερολίνο ο ατζέντης του αφού πρέπει να ρυθμιστούν οι οικονομικοί όροι της λύσης του συμβολαίου του. Κοινώς να βρεθεί η χρυσή τομή για τα χρήματα που έχει να παίρνει ως το τέλος του χρόνου και η ποσοστιαία συμμετοχή σε αυτά και του Άρη. 

Εφόσον τελειώσει αυτό τότε θα μπει στη φάση της τελικής υλοποίησης και η συμφωνία του με τον Άρη (οι δυο πλευρές τα έχουν περίπου βρει για δυο χρόνια). Αν όλα πάνε καλά, ο παίκτης θα βρίσκεται στην Αθήνα τη Δευτέρα μαζί με τον ατζέντη του για τις τελικές συζητήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη.