Άρης: Ο Νταρίντα… αλλάζει θέση στον Ροντρίγκες

Τρόπους αξιοποίησης του Ροντρίγκεζ ψάχνει ο Άλαν Πάρντιου

i

Αλαν Πάρντιου/ⒸIntime

Άρης: Ο Νταρίντα… αλλάζει θέση στον Ροντρίγκες

Αλέξης Σαββόπουλος 12:28 - 27.11.2022 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 30.11.2022

Πώς η έλευση του Τσέχου επηρεάζει τον 23χρονο από τις Ονδούρες.

Ο έτερος παίκτης από τις Ονδούρες που απέκτησε ο Άρης και μάλιστα με πολύ καλές συστατικές, ο Εντουιν Ροντρίγκες, πλήρωσε στο πρώτο μισό της σεζόν το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν πλεόνασμα στους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές (έξι ενώ έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στην αποστολή πέντε).

Έτσι δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο παρότι στις προπονήσεις όλοι μιλούν για ένα πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή με ευχέρεια να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις. Με την επικείμενη έλευση και του Νταρίντα ο 23χρονος μέσος θα συναντήσει ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό στον άξονα, αφού πλην Ετέμπο, Μάνου Γκαρθία, Νταμπό και τον Ντουκουρέ, ο Πάρντιου χρησιμοποιεί πλέον και τον Ματέο στα χαφ.

Ο Άγγλος εκτιμά την προσπάθεια του Ροντρίγκεζ και αναζητά τρόπους αξιοποίησής του. Δεν αποκλείεται η λύση να βρεθεί με την μετατόπισή του στις πλευρές, ειδικά τώρα που είναι πολύ πιθανή η αποχώρηση Μαντσίνι.

Μόλις ο 23χρονος επιστρέψει από μια μικρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε είναι βέβαιο ότι ο προπονητής του Άρη θα τον δοκιμάσει σε ένα νέο ρόλο, αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και ως ακραίος.