Καμπάνα αφαίρεσης τριών βαθμών στον Άρη - Υποχρεούται να πληρώσει 350.000 ευρώ στον Μήτρογλου
i

Μήτρογλου/©intime

Καμπάνα αφαίρεσης τριών βαθμών στον Άρη - Υποχρεούται να πληρώσει 350.000 ευρώ στον Μήτρογλου

Αλέξης Σαββόπουλος 20:40 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 11.04.2023

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση του Άρη για τον Κώστα Μήτρογλου και τον υποχρεώνει να πληρώσει εντός πέντε ημερών όλο το ποσό στον Έλληνα επιθετικό επιβάλλοντάς του και αφαίρεση τριών βαθμών. Θα τακτοποιηθεί η οφειλή λέει η ΠΑΕ Άρης.

Άσχημα ήταν τα μαντάτα για τον Άρη από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ όσον αφορά την υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου και την αίτηση επιβολής ποινών που είχε καταθέσει κατά της ΠΑΕ Άρης για καθυστέρηση στην καταβολή μιας δόσης του διακανονισμού με την οποία και ζητούσε να πληρωθεί άμεσα το σύνολο του υπολειπόμενου ποσού, δηλαδή 350.494,23 ευρώ

Μάνταλος: «Έτσι οδηγηθήκαμε στην αλλαγή των Πολωνών διαιτητών, η συμπεριφορά τους δεν ήταν η πρέπουσα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:43 - 10.04.2023

Μάνταλος: «Έτσι οδηγηθήκαμε στην αλλαγή των Πολωνών διαιτητών, η συμπεριφορά τους δεν ήταν η πρέπουσα»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος αναφέρθηκε στη συμπεριφορά των Πολωνών διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ – Άρης και πως έγινε η αντικατάστασή τους.

Το δικαστήριο απέρριψε την ανταίτηση της ΠΑΕ Άρης κατά του ποδοσφαιριστή και καλεί την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στην πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποσού των 350.494,23 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, και επιβάλει την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της λήξης πληρωμής της καθυστερούμενης και μη καταβληθείσας στις 15.3.2023 δόσης οφειλής. 

Για την ακρίβεια ο Άρης δεν έχει πέντε μέρες για να καταβάλει το ποσό στον ποδοσφαιριστή, αλλά τουλάχιστον ένα μήνα (ίσως και παραπάνω) αφού η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της επιβολής ποινών και όχι σε αυτό της ενεργοποίησης. Πάντως αυτό που διαρρέεται από την ΠΑΕ Άρης είναι ότι η οφειλή προς τον Μήτρογλου θα τακτοποιηθεί.