«Κλείνει» το Βικελίδης μετά την Κηφισιά
i

©intime

«Κλείνει» το Βικελίδης μετά την Κηφισιά

Αλέξης Σαββόπουλος 08:31 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 30.09.2023

Με αφορμή τη μεγάλη διακοπή μπαίνουν οι μπουλντόζες ώστε να ξηλωθεί η θερμόφιλη ποικιλία του χλοοτάπητα και να εγκατασταθεί η ψυχρόφιλη που αντέχει σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Από το 2021 και στο πλαίσιο της επένδυσης που έγινε για τον χλοοτάπητα του Κλεάνθης Βικελίδης και των εργασιών συντήρησής του, τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο, το χορτάρι ξηλώνεται και τοποθετείται καινούριο. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Τον χειμώνα για να είναι ανθεκτικό στο κρύο και το καλοκαίρι για να αντέχει στη ζέστη.

Το ίδιο θα γίνει και τη φετινή σεζόν και για την ακρίβεια μετά τον εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά την Κυριακή. Επ΄ ευκαιρία της μεγάλης διακοπής για τρεις ολόκληρες εβδομάδες καθώς και του γεγονότος ότι το πρώτο παιχνίδι που δίνει ο Άρης, μετά τη διακοπή είναι εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό, οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα έχουν σχεδόν ένα μήνα στη διάθεσή τους για να ξεκινήσουν και να αποπερατώσουν εγκαίρως τις ειδικές εργασίες. 

Από την Δευτέρα λοιπόν, Θα ξηλωθεί, η θερμόφιλη ποικιλία, έτσι ώστε να εγκατασταθεί η ψυχρόφιλη με σπορά. Πρόκειται για ειδικό σπόρο που προμηθεύτηκε η ΠΑΕ Άρης από την Ισπανία, ειδικό σε συνθήκες μερικής σκίασης που ισχύουν στο γήπεδο του Άρη. Μετά τη σπορά ο αγωνιστικός χώρος θα σκεπαστεί εξολοκλήρου με ειδικά πανιά και εκτιμάται ότι θα είναι απολύτως έτοιμος στον αγώνα με τον ΠΑΣ στις 29 Οκτωβρίου.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι τι θα γίνει με το φιλικό που θα δώσει ο Άρης στα μέσα του μήνα.