Άρης - Λεβαδειακός: «Κλειδώνουν» την πρόκριση οι «κίτρινοι» (vid)
i

Λεβαδειακός - Άρης/ ©Intime

Άρης - Λεβαδειακός: «Κλειδώνουν» την πρόκριση οι «κίτρινοι» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:37 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 11.01.2023

Ο Άρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό στη ρεβάνς του υπέρ του 2-1 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/1, 16:00, Cosmote Sport 3) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ του στη Λιβαδειά για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Οι «κίτρινοι» έχουν κάνει το πρώτο βήμα και σήμερα θέλουν να «σφραγίσουν« την πρόκριση στη προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο Άλαν Πάρντιου συμπεριέλαβε στην αποστολή του Άρη τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, μία ημέρα μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ενκουλού, Πάλμα και Νταρίντα.

Ο Γιασμίκο Βέλιτς καλείται να διαχειριστεί αρκετές και σημαντικές απουσίες, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μάρκοβιτς, Χάμοντ, Σκβάρκα και Γιαννιώτα, αλλά και στους Βινίσιους, Λιάγκα και Μπελμόντ.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρθία, Καμαρά, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Τανούλης, Χατζηιωάννου.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλος, Μπαχανάκ, Τορό, Λούα Λούα, Μεχία, Μουτίνιο, Βήχος, Βρακάς, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτη, Νταμπό, Τσάρας Βέρρης.

Tags: