Άρης: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στο Βόλο
i

Πάλμα/©Intime

Άρης: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στο Βόλο

Αλέξης Σαββόπουλος 15:18 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 20.01.2023

Χωρία Καμαρά,, Νταμπό, Καμάτσο και Πάλμα που υπέστη υποτροπή, θα υποδεχθεί αύριο (20/1, 20:00) τη θεσσαλική ομάδα ο Άρης.

Πολλά και σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Άλαν Πάρντιου εν όψει του αγώνα με το Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πέρα από τη δεδομένη απουσία του Ενκουλού, ο προπονητής του Άρη δεν έχει στη διάθεσή του άλλοτε τέσσερις ποδοσφαιριστές, όλοι εν δυνάμει βασικοί.

Τον Νταμπό που θα απουσιάσει για 15 μέρες, των Καμαρά και Καμάτσο που προφανώς θα προφυλαχθούν για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό παρότι η μαγνητική ήταν καθαρή αλλά και ο Πάλμα που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα στο πόδι του όπως φάνηκε και στο Καραϊσκάκη και υπέστη υποτροπή που θα τον κρατήσει εκτός για μια εβδομάδα και θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Etebo, Mancini, Peersman, Mazikou, Odubajo, Σγούρος, Τανούλης, Παναγίδης.