Άρης: Μέσα ο Μπράμπετς, έξω ξανά οι Ζουλ και Τζούρασεκ
i

©intime

Άρης: Μέσα ο Μπράμπετς, έξω ξανά οι Ζουλ και Τζούρασεκ

Αλέξης Σαββόπουλος 20:18 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Αρκετές και πάλι οι απουσίες για τον Άκη Μάντζιο εν όψει του αγώνα με την Κηφισιά αφού Ζουλ και Τζούρασεκ ένιωσαν και πάλι ενοχλήσεις. Ευχάριστα από Μπράμπετς, επιστροφή στην αποστολή για Πάβισιτς.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (01/10), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Ο Άκης Μάντζιος εκτός των τραυματιών Ρουπ και Σαβέριο, δεν υπολογίζει ξανά και στους Ζουλ και Τζούρασεκ. Ο Καμερουνέζος αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Τζούρασεκ δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα στη μέση και έμεινε κι αυτός εκτός. Τα πολλά προβλήματα στα χαφ… βάζουν μετά από καιρό στην αποστολή τον έτερο Κροάτη, Πάβιτσιτς. Το ευχάριστο νέο για τον Έλληνα τεχνικό ήταν η συμμετοχή στην αποστολή του Μπράμπετς, του οποίου οι ελπίδες να αγωνιστεί αυξήθηκαν.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Matarrita, Fabiano Leismann, Brabec, Fran Velez, Darida, Verstraete, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Saverio (τραυματίες), Jean Jules Mvondo (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο), Đurasek (ανέτοιμος), Fattore, Δεληζήσης.