Παρθενικό γκολ για τον Πάλμα στη δραματική νίκη της Σέλτικ επί της Μάδεργουελ (vid)

Λουίς Πάλμα

i

©PrtScr

Παρθενικό γκολ για τον Πάλμα στη δραματική νίκη της Σέλτικ επί της Μάδεργουελ (vid)

Κώστας Τσιακλής 17:15 - 30.09.2023

Ο Λουίς Πάλμα σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Σέλτικ, στη δραματική νίκη των «Κελτών» στην έδρα της Μάδεργουελ.

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Λουίς Πάλμα, πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Σέλτικ και συνέβαλε σημαντικά στη σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση της ομάδας του επί της Μάδεργουελ με 1-2.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Λουίς Πάλμα άφησε την Ελλάδα και τον Άρη για χάρη της Σέλτικ. Οι Σκωτσέζοι για να αποκτήσουν τον άσο από την Ονδούρα χρειάστηκαν να βγάλουν από τα ταμεία τους πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ο Πάλμα είχε αγωνιστεί σε δύο αναμετρήσεις της Σέλτικ κόντρα σε Φέγενορντ και Ντάντι Γιουνάιτεντ όμως δεν είχε καταφέρει να καταγράψει κάποιο γκολ ή ασίστ.

Τρομερός Μπακασέτας: Γκολ και ασίστ απέναντι στην Πεντίκσπορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο! (vid)
REST OF THE WORLD

16:50 - 30.09.2023

Τρομερός Μπακασέτας: Γκολ και ασίστ απέναντι στην Πεντίκσπορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο! (vid)

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ κόντρα στην Πεντίκσπορ με ένα γκολ και μία ασίστ στα πρώτα τριάντα λεπτά.

Η τρίτη ήταν και η φαρμακερή για τον Πάλμα, ο οποίος σκόραρε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάδεργουελ και συνέβαλε στα μέγιστα ώστε να φύγει η ομάδα του με το διπλό. Ο 23χρονος μπήκε ως αλλαγή στο 77' και δέκα λεπτά αργότερα σκόραρε με σέντρα-σουτ για το 0-1 της Σέλτικ. 

Το τέρμα του εν τέλει δεν ήταν και το νικητήριο. Η Μάδεργουελ ισοφάρισε στο 90+5' με τον Μπλέαρ Σπιτάλ όμως η τελευταία λέξη ανήκε στον Ματ Ο' Ρίλι που έκανε το 1-2 για τη Σέλτικ στο 90+7'. Το αποτέλεσμα αυτό εδραίωσε τους «Κέλτες» στην κορυφή του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς σε επτά αναμετρήσεις.