Μάντζιος: «Μονόδρομος η νίκη με την Κηφισιά»

Ο Άκης Μάντζιος.

i

©intime

Μάντζιος: «Μονόδρομος η νίκη με την Κηφισιά»

Sportal newsroom 19:59 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 30.09.2023

Ο τεχνικός του Άρη Άκης Μάντζιος μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη Κηφισιά, αλλά και τον πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης προέρχεται από συντριβή στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανταγωνιστικοί για μεγάλο διάστημα, ωστόσο, μετά το 2-1, παραδόθηκαν στον αντίπαλο και ο Άκης Μάντζιος στάθηκε σ’ αυτό το γεγονός, αλλά και στο ματς με την Κηφισιά αύριο στο «Κλ. Βικελίδης». Ο τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA χαρακτήρισε επιιτακτική τη νίκη επί της Κηφισιάς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάντζιος.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ίσως ήταν κομβική η φάση με το δοκάρι του Νταρίντα. Πιθανόν να μιλάγαμε γι’ άλλο παιχνίδι τώρα. Κρατάμε κάποια θετικά κομμάτια του αγώνα, κατά τα οποία βγάλαμε σωστή αντίδραση. Πρέπει, όμως, να μας προβληματίσει η παρουσία μας στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και το γεγονός ότι ως ομάδα το εγκαταλείψαμε. Πιστεύω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό, γιατί υπάρχουν παιχνίδια στα οποία θα χάσεις, όμως, μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να είσαι πάντα σοβαρός και να δίνεις ό,τι έχεις. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να το συνειδητοποιήσουν άπαντες αυτό».

Για τη διακοπή: «Στο διάστημα της διακοπής θα δουλέψουμε αρκετά πράγματα. Θέλουμε χρόνο να έρθουν κοντά οι παίκτες μεταξύ τους, οπότε έχουμε να τους περάσουμε αρκετά πράγματα σε ό,τι αφορά στην από εδώ και πέρα πορεία μας».

Για το παιχνίδι με την Κηφισιά: «Μονόδρομος είναι για εμάς η νίκη με την Κηφισιά. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε οπωσδήποτε να νικήσουμε, διαφορετικό απ’ αυτό που προηγήθηκε με τον Ολυμπιακό. Μπροστά μας είναι μια νεοφώτιστη ομάδα, που θα έρθει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας, πάντως. Αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιαστούμε από το ξεκίνημα δυνατά στο παιχνίδι, για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και μετά να δουλέψουμε με ηρεμία στις τρεις εβδομάδες διακοπής του πρωταθλήματος, που ακολουθούν.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Κηφισιά είναι μια καινούργια ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει με τον τρόπο που παίζει να διεκδικήσει στη μεταξύ μας αναμέτρηση το καλύτερο που μπορεί.

Θα μπούμε από την αρχή για τη νίκη! Έχουμε δώσει δείγματα βελτίωσης σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας ως ομάδα κι αυτό θέλω να το δω στο παιχνίδι αυτό».