Άρης: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Ρόμπερτ Παλικούτσα
i

Ο Ρόμπερτ Παλικούτσα/© Photo by Daniel Karmann/picture alliance via Getty Images

Άρης: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Ρόμπερτ Παλικούτσα

Αλέξης Σαββόπουλος 14:36 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 11.02.2023

Ο Ρόμπερτ Παλικούτσα θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη.

Ο Άρης συμφώνησε με τον Ρόμπερτ Παλικούτσα που θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Κροάτης βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα, συναντήθηκε με τον Θοδωρή Καρυπίδη και έδωσε τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα των «κίτρινων».

Ο Παλικούτσα θα δει από κοντά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Super League. Κατόπιν, θα ξεκινήσει και την αξιολόγηση του ρόστερ.

Ο Χουλιάν Κουέστα στο Sportal: «Έχασα τον ύπνο μου για τον Μπουχαλάκη» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:05 - 11.02.2023

Ο Χουλιάν Κουέστα στο Sportal: «Έχασα τον ύπνο μου για τον Μπουχαλάκη» (vid)

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε στην κάμερα του Sportal για την καρμική του σχέση με τον Άρη, το τηλεφώνημα που τον κράτησε στην ομάδα, το πιο δύσκολο βράδυ της καριέρας του ελέω... Μπουχαλάκη, την επική ανατροπή επί της ΑΕΚ, τον Τόσκο και τον Άλκη...

Ο Παλικούτσα ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Οριολίκ Οριόβατς ομάδας της Κροατίας. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη γερμανική Μπούκεμπουργκ. Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2010.

Στη συνέχεια ανέλαβε διάφορους ρόλους στη Φορτούνα Ντίσελντορφ στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2019. Ακολούθησε η παρουσία του στη Νυρεμβέργη και το 2021 ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στη Ριέκα.

Θεωρείται από τους κορυφαίους στην ανάδειξη νεαρών παικτών. Ήταν εκείνος που καθιέρωσε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα αφομοίωσης των ποδοσφαιριστών των ακαδημιών της Ριέκα στην πρώτη ομάδα. Δύο φορές βοήθησε τη Φορτούνα Ντίσελντορφ να ανέβει στην Bundesliga.