Ο Χουλιάν Κουέστα στο Sportal: «Έχασα τον ύπνο μου για τον Μπουχαλάκη» (vid)
i

Ο Χουλιάν Κουέστα/© ΙΝΤΙΜΕ

Ο Χουλιάν Κουέστα στο Sportal: «Έχασα τον ύπνο μου για τον Μπουχαλάκη» (vid)

Αλέξης Σαββόπουλος 13:05 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 11.02.2023

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε στην κάμερα του Sportal για την καρμική του σχέση με τον Άρη, το τηλεφώνημα που τον κράτησε στην ομάδα, το πιο δύσκολο βράδυ της καριέρας του ελέω... Μπουχαλάκη, την επική ανατροπή επί της ΑΕΚ, τον Τόσκο και τον Άλκη...

Ο Χουλιάν Κουέστα είναι κάτοικος του «Κλεάνθης Βικελίδης» από τις 11 Ιουλίου του 2018, όταν και επισημοποιήθηκε η απόκτηση του από τον Άρη ως ελεύθερη μεταγραφή. Προϊόν των Ακαδημιών της Σεβίλλης ο 32χρονος σήμερα γκολκίπερ, έπαιξε και στις Αλμερία, Βίσλα Κρακοβίας πριν βρεθεί στη χώρα μας.

Διανύει πλέον την 5η του χρονιά ως παίκτης -αλλά και αρχηγός πια- στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης. Θα έλεγε κανείς πως ο Άρης είναι η ομάδα που βρήκε το καταφύγιο του. Ο ίδιος άλλωστε υποστηρίζει ότι αισθάνεται σαν το σπίτι του, φορώντας τη φανέλα με την οποία έχει καταγράψει 143 συμμετοχές - τις περισσότερες από κάθε άλλο σύλλογο που έχει αγωνιστεί. Κρατώντας απαραβίαστη την εστία του σε 60 περιπτώσεις. Καθόλου άσχημα.

Η συμφωνία που «τρέχει» με τον Άρη έχει ορίζοντα τον Ιούνιο του 2024. Και ο ίδιος ήδη ξέρει πως οι δικές του βλέψεις δεν περιορίζονται σε αυτό. 

Ο Χουλιάν Κουέστα ήταν αποκαλυπτικός στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Sportal και μεταξύ άλλων μίλησε για την καρμική του σχέση με τον Άρη, το τηλεφώνημα που τον κράτησε στην ομάδα ενώ ήταν με το στυλό στο χέρι για τον ΑΠΟΕΛ, το πιο δύσκολο βράδυ της καριέρας του ελέω... Μπουχαλάκη, την επική νίκη-ανατροπή 3-2 επί της ΑΕΚ, τη φημολογία για την πρόθεση του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει, τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και το πώς βίωσε τις τραγικές ειδήσεις για τον Τόσκο και τον Άλκη... Όλα αυτά και όχι μόνο στο βίντεο που ακολουθεί:

*Η συνέντευξη παραχωρήθηκε λίγες μέρες πριν τους προημιτελικούς Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό.