Άρης: Ο Καμαρά και ο Παναθηναϊκός
i

Καμαρά/©Intime

Άρης: Ο Καμαρά και ο Παναθηναϊκός

Αλέξης Σαββόπουλος 13:52 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 09.02.2023

Αρκετές οι πιθανότητες να βρεθεί την Κυριακή στο βασικό σχήμα έχει ο Μαυριτανό επιθετικός. Τι τον συνδέει με τον προσεχή αντίπαλο του Άρη.

Η επιστροφή του Πίτερ Ετέμπο σε συνδυασμό με την απουσία του Ντουκουρέ λόγω θλάσης, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον Τόλη Τερζή όσον αφορά την σύνθεση της μεσαίας γραμμής. Ο Νιγηριανός θα παίξει δίπλα στον Νταμπό με τον Νταρίντα μπροστά τους. Στην επίθεση όμως τα πάντα είναι ανοικτά και αυτό για δυο λόγους. Ο ένας, οι χαμηλές πτήσεις του Άντρε Γκρέι και ο άλλος η επιστροφή του Λούις Πάλμα που έλειψε πολύ από τον Άρη, μαζί και τα καλά του χτυπήματα στις στατικές φάσεις. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι πολύ πιθανό να κληθεί να αγωνιστεί βασικός την Κυριακή αντί του Τζαμαϊκανού αφού είναι πλέον είναι απολύτως έτοιμος.

Ο Καμαρά έχει και ένα ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο που τον συνδέει με τον αντίπαλο του Άρη στον αγώνα της Κυριακής. Είναι ο παίκτης που σκόραρε για τελευταία φορά κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα στις 22 Σεπτεμβρίου 2021, στη νίκη με 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου, με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο. Από τότε ακολούθησαν άλλα τέσσερα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και πλέι-οφ, χωρίς να σκοράρει ο Άρης, που έχασε τα δυο και έφερε μια λευκή ισοπαλία στον εντός έδρας αγώνα των περσινών πλέι οφ.