Συγκλονιστικός Πάλμα: Αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή! (gallery)

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Πάλμα

i

© Intime

Συγκλονιστικός Πάλμα: Αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή! (gallery)

Sportal newsroom 23:05 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:08 - 10.08.2023

Ο Λουίς Πάλμα άνοιξε το σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην αναμέτρηση του Άρη με την Ντιναμό (1-0), ενώ μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έσπευσε να αφιερώσει το γκολ στον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Η δολοφονική επίθεση και ο θάνατος του Μιχάλη Κατσουρή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ποδοσφαιριστές και οπαδοί θέλησαν να δείξουν την οργή τους, αλλά και τη στήριξη στην οικογένεια του θύματος, για αυτό το τραγικό συμβάν. 

Στην αναμέτρηση του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Coneference League, ο Πάλμα μας προσέφερε μία συγκλονιστική στιγμή.

Συγκεκριμένα, στο 69ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τόλη Τερζή (1-0).

Μετά την επίτευξη του γκολ, ο ταλαντούχος παίκτης των γηπεδούχων έσπευσε να αφιερώσει το γκολ στον Μιχάλη Κατσουρή, σηκώνοντας μία φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό «29».