Αρης: Ο Φεράρι ρυθμίζει ενδεκάδα και σχηματισμό
i

@intime

Αρης: Ο Φεράρι ρυθμίζει ενδεκάδα και σχηματισμό

Απο την ικανότητα του αργεντινού μπακ να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα θα εξαρτηθεί και το σχήμα που θα παρατάξει ο Μάντζιος κόντρα στον Βόλο.

Η συμμετοχή του Φεράρι στην αποστολή του αγώνα με τον Βόλο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τον Ακη Μάντζιο που είχε αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αργεντινό μπακ. Η ραγδαία βελτίωση στην κατάσταση του ποδιού του και το ΟΚ που έδωσε τόσο ο γιατρός του Αρη, όσο και ο ίδιος, είναι πιθανό να διαφοροποιήσει και τα πλάνα τα οποία είχε στο μυαλό του, ο προπονητής του Αρη και ετοίμαζε για την σημερινή αναμέτρηση.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι από την συμμετοχή ή όχι του Φεράρι στην βασική ενδεκάδα, εξαρτάται τι… Αρη θα δούμε απόψε στο Πανθεσσαλικό. Ο Μάντζιος, έχοντας στο μυαλό του ότι ο 32χρονος παίκτης δεν θα ήταν διαθέσιμος, είχε σχεδόν καταλήξει να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 3-5-2, προκειμένου να καλύψει τα κενά στην άμυνα απο την απουσία και του Φαμπιάνο. Στο πλάνο αυτό δίπλα στον μοναδικό ετοιμοπόλεμο κεντρικό αμυντικό, τον Μπράμπετς, θα αγωνιστούν ο Βερστράτε που θα οπισθοχωρησει από τα χαφ στο κέντρο της άμυνας, καθώς και ο Φατόρε ως αριστερός στόπερ απο τους τρεις, με τον Μοντόγια δεξιά και τον Παναγίδη αριστερά.

Στο σχήμα αυτό η τριάδα στα χαφ θα είναι ο Νταρίντα με τους Τζούρασεκ και Πάρντο και τον Σουλεϊμάνοφ στο πλευρό του Μορόν στην επίθεση.

Σε περίπτωση που ο Φεράρι, δοκιμάσει πριν απο τον αγώνα και κριθεί ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί βασικός, τότε ο προπονητής του Αρη, ενδέχεται να οδηγηθεί στο κλασσικό 4-2-3-1, επιλέγοντας απλά έναν εκ των Βερστράτε ή Φατόρε για παρτενέρ του Μπράμπετς.