Κάρλσον και Μορόν για να προστεθεί περισσότερη ποιότητα περιμένει ο Τερζής

Τόλης Τερζής

i

© Intime

Κάρλσον και Μορόν για να προστεθεί περισσότερη ποιότητα περιμένει ο Τερζής

Sportal newsroom 09:30 - 17.07.2023

Ο Αποστόλης Τερζής φαίνεται ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τις επιλογές των παικτών που έχει, ενώ στο μυαλό του ήδη υπάρχουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Ο Άρης συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τον τεχνικό της ομάδας, Αποστόλη Τερζή να έχει μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Ο Έλληνας προπονητής βλέπει διάθεση και ανταπόκριση για την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ και οι επιλογές του αυξάνονται. 

Την ίδια ώρα έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει στο μυαλό του την ομάδα για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παίξει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού Εγνατία - Αραράτ. Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι μάλιστα έληξε ισόπαλο 1-1 και οι διαφορές τους θα λυθούν την Πέμπτη (20/7). 

Οι «κίτρινοι» το πρώτο τους παιχνίδι για το Conference League θα το παίξουν στις 27/7. Για αυτούς τους δύο αγώνες ο Τερζής θα έχει στη διάθεσή του και τους Κάρλσον και Μορόν που μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης επίπεδο. Αυτοί οι δύο νεοαποκτηθέντες, μπορούν να προσθέσουν εμπνεύσεις και φαντασία στο παιχνίδι του Άρη. Ασφαλώς είναι δύο εξαιρετικά σημαντικές μεταγραφές και στον Άρη περιμένουν πολλά από τους δύο ποδοσφαιριστές. Και φυσικά ο Τερζής, ώστε να γίνει πιο απλό και ποιοτικό το στυλ παιχνιδιού του Άρη και παράλληλα να αποκτήσει μεγαλύτερη επιθετικότητα η ομάδα.  

Οι «κίτρινοι» έχουν προχωρήσει και σε μια ακόμα μεταγραφή, με την απόκτηση του Ζαν Ζουλ. Ο 25χρονος Καμερουνέζος αμυντικός μέσος έχει τα στοιχεία που μπορούν να δώσουν ισορροπία στην ομάδα. Μάλιστα καθημερινά κάνει έξτρα πράγματα προκειμένου να είναι έτοιμος για τους αγώνες του Conference League. 

Είναι ένας δυνατός μέσος, καλός στο αμυντικό κομμάτι κάτι που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παρουσιάζεται πιο συμπαγής.