Αρης: Ο «καυτός» Γενάρης προσδιορίζει τα χαρακτηριστικά των μεταγραφών
i

©intime

Αρης: Ο «καυτός» Γενάρης προσδιορίζει τα χαρακτηριστικά των μεταγραφών

Αλέξης Σαββόπουλος 08:40 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 02.12.2023

Τα έξι κρίσιμα ματς που περιμένουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης αμέσως μετά τις γιορτές, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, καθορίζουν τους δυο βασικούς άξονες της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Ο «καυτός» Γενάρης που περιμένει τον Άρη μετά τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του 2023 με ΑΕΚ, ΟΦΗ, Λαμία και Αστέρα Τρίπολης, καθορίζει και τα χαρακτηριστικά των μεταγραφικών κινήσεων που θα γίνουν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ένα… γεμάτο 20ήμερο με το που μπει το νέο έτος με έξι παιχνίδια, τέσσερα εκ των οποίων είναι ντέρμπι. Εκκινεί με το τοπικό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης», ταξιδεύει στο Αγρίνιο και ακολουθεί μεσοβδόμαδα το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αθήνα για το Κύπελλο. Στο καπάκι, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη και τρεις μέρες μετά την ΑΕΚ στον επαναληπτικό των «16». Ο κύκλος των αναμετρήσεων ολοκληρώνεται στην Αθήνα με αντίπαλο την Κηφισιά στις 22 του μήνα. Για τρεις εβδομάδες κοινώς ο Άρης θα παίζει ανά 3-4 μέρες και στο διάστημα αυτό θα κριθεί ο ένας από τους δυο στόχους (κύπελλο) και οι δυνατότητες να βρεθεί πιο πάνω από την 5η θέση.

Άρα θα χρειαστεί και ενίσχυση του ρόστερ ώστε αφενός να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό πρόγραμμα και αφετέρου να πάει στα κρίσιμα παιχνίδια με πιο γεμάτο ρόστερ, ειδικά σε θέσεις που… πονάει. Ο Μάντζιος έχει ζητήσει να έχουν έρθει ως τότε τουλάχιστον 2-3 παίκτες (winger, φορ, αριστερό μπακ). Επομένως οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση, κινούμενοι σε δυο βασικούς άξονες. Οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι ενεργοί και να μην προέρχονται από απραξία ώστε να ενσωματωθούν άμεσα, κάτι που προϋποθέτει να μπορούν να αποδεσμευτούν από τις ομάδες τους. Σαν την περίπτωση του Σεϊντέ της Σασουόλο που ο Άρης θέλει διακαώς για τη θέση του αριστερού εξτρέμ και ευελπιστεί ότι θα έχει καταφέρει να τον κλείσει μέσα στο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεχωρίσει επίσης 2-3 περιπτώσεις και για τη θέση του φορ, καθώς και του αριστερού μπακ. Είναι ξεχωριστές περιπτώσεις αλλά ταιριάζουν στα θέλω του club και το πόσο γρήγορα θα προχωρήσουν εξαρτάται από το αν θα μείνουν ελεύθεροι μέσα στο μήνα που διανύουμε.