Με Γκάλινατ και Τολιόπουλο στο Μαρούσι!
i

©InTime

Με Γκάλινατ και Τολιόπουλο στο Μαρούσι!

Γιάννης Πάλλας 20:57 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 01.12.2023

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει όπως όλα δείχνουν στην αποστολή για το παιχνίδι με το Μαρούσι τους Ρομπέρτο Γκάλινατ και Βασίλη Τολιόπουλο

Προσηλωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής (3/12, 17:15) με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League είναι στον Άρη

Το σημαντικό για τον Γιάννη Καστρίτη είναι πως είχε ξανά στη διάθεση του τον Ρομπέρτο Γκάλινατ (κάκωση στην επιγονατίδα) και τον Βασίλη Τολιόπουλο (γαστρεντερίτιδα) που συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Οι δυο παίκτες δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Τρέντο και η επιστροφή τους βοηθάει τα πλάνα του προπονητή για το απαιτητικό παιχνίδι με την ομάδα των «βορείων προαστίων».

Μοναδικός απών ήταν ο Ίσμαελ Σανόγκο, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του και δεν θα συμπεριληφθεί στην 12αδα.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κάνουν παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:09 - 01.12.2023

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κάνουν παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο!

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 11ης και 12ης αγωνιστικής, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ετοιμάζονται να περάσουν την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο παρκέ!

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν το Σάββατο (02/12) το μεσημέρι στο «Nick Galis Hall» και το απόγευμα η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα.