Γιατί ξέσπασε ο Ιτούδης!

Δημήτρης Ιτούδης

i

© Euroleague Basketball

Γιατί ξέσπασε ο Ιτούδης!

Γιάννης Πάλλας 19:52 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 01.12.2023

«Τα συγχαρητήρια ανήκουν στην ομάδα και τον κόσμο» είπε στο Sportal μετά το συγκλονιστικό παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τη Ρεάλ

Η Φενέρμπαχτσε έβαλε στοπ στην ξέφρενη πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης στην Euroleague το βράδυ της Πέμπτης (30/11) στην Ulker Sports And Event Hall με μια επική ανατροπή που ολοκληρώθηκε με το καλάθι του Γιαμ Μαντάρ σχεδόν με τη λήξη!

Η έκρηξη συναισθημάτων και τα δάκρυα χαράς του Δημήτρη Ιτούδη μετά τη νίκη επί της «Βασίλισσας» συνέθεσαν το σκηνικό που ολοκλήρωσε μια εικόνα έντονων πανηγυρισμών, παικτών, μελών του προπονητικού τιμ και των τούρκων φιλάθλων στις εξέδρες.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν συνηθίζει να αντιδρά όπως αυτή τη φορά, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που ελέγχει τα συναισθήματα του και παραμένει ψύχραιμος. Προφανώς και αισθάνονταν πιεσμένος από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του και αυτή η μεγάλη νίκη με τον τρόπο που ήρθε τον έκαναν άλλο άνθρωπο!

«Τα συγχαρητήρια ανήκουν στην ομάδα και στον κόσμο, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο» υποστήριξε στο Sportal ο Δημήτρης Ιτούδης απολαμβάνοντας τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ με τους δικούς του ανθρώπους. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να καρπωθεί το μικρότερο μερίδιο της επιτυχίας, αφήνοντας τους παίκτες και τον κόσμο να το απολαύσουν...

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε έχοντας να διαχειριστεί πολλά προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα περιμένει να δουλέψει με όλο το υλικό για ένα διάστημα, έτσι ώστε να μπορέσει να προσδώσει την ισχύ που πρέπει και να παίξει το μπάσκετ που μπορεί στοχεύοντας ψηλά.

Οι 10 πιο δελεαστικοί free agents της EuroLeague για το καλοκαίρι του 2024 - Κάποιοι αρχίζουν να «γυαλίζουν» σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (vids)
EUROLEAGUE

15:23 - 01.12.2023

Οι 10 πιο δελεαστικοί free agents της EuroLeague για το καλοκαίρι του 2024 - Κάποιοι αρχίζουν να «γυαλίζουν» σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (vids)

Η EuroLeague ακόμα βρίσκεται στο πρώτο της μισό, αλλά από τα σενάρια που ανακυκλώνονται για τις μεταγραφές του επόμενου καλοκαιριού, αρχίζει να ανεβαίνει χειμωνιάτικα το θερμόμετρο και δεν ευθύνεται η... κλιματική αλλαγή. Το ανεβάζει κυρίως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που δημιουργεί συνθήκες ασταμάτητης ενίσχυσης του Παναθηναϊκού. Όλοι όμως, γνωρίζουν πως από τον Μάικ Τζέιμς και τον Ταβέρες, μέχρι τον Κίναν Έβανς και τον Ιμπάκα, υπάρχουν δελεαστικά ονόματα που θα τοποθετηθούν στο τραπέζι...

Η πίεση είναι προφανής σ’ αυτό το επίπεδο, αλλά έχοντας ανταποκριθεί με μεγάλη επιτυχία στην πίεση που ασκούσε η ανάγκη για επιτυχία στην ΤΣΣΚΑ κάνει την παρουσία στην τουρκική ομάδα να μοιάζει με βόλτα στο... πάρκο.