Μέξας: «Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό»
i

©InTime

Μέξας: «Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό»

Γιάννης Πάλλας 20:20 - 01.12.2023

Ο προπονητής του Λαυρίου Κώστας Μέξας αναλύει την αναμέτρηση του Σαββάτου (2/12, 15:00) με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Στο Λαύριο ξέρουν καλά ότι η αποστολή τους είναι δύσκολη κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο (2/12, 15:00, ΕΡΤ 3) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Παρόλ’ αυτά ο προπονητής της ομάδας της Λαυρεωτικής Κώστας Μέξας περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο.

«Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Προφανώς και ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που έχει μεγαλύτερη ποιότητα και περισσότερες λύσεις από τη δική μας ομάδα, αλλά αυτό το γεγονός δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι» δήλωσε ο τεχνικός του Λαυρίου.

Και συμπλήρωσε: «Οφείλουμε όλοι στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας που τόσο πολύ μας έχουν στηρίξει στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, να δείξουμε στο παρκέ πως είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε κατοχή, για κάθε διεκδικίσιμη μπάλα.

Το πρόβλημά μας στα τελευταία παιχνίδια είναι ο τρόπος που μπαίνουμε στο γήπεδο, ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουμε τα παιχνίδια και αυτό πρέπει να διορθωθεί, ακόμα και με αντίπαλο μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός».

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κάνουν παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:09 - 01.12.2023

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κάνουν παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο!

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 11ης και 12ης αγωνιστικής, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ετοιμάζονται να περάσουν την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο παρκέ!

Το Λαύριο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στον οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του ο Σκάιλερ Φλάτεν, ενώ θα απουσιάσουν οι Θόδωρος Ζάρας και Βασίλης Καββαδάς.