Άρης: Ο Πάρντιου δεν άντεξε την αδιαφορία του Ζερβινιό και του έδειξε την πόρτα της εξόδου
i

Ζερβίνιο/©Intime

Άρης: Ο Πάρντιου δεν άντεξε την αδιαφορία του Ζερβινιό και του έδειξε την πόρτα της εξόδου

Αλέξης Σαββόπουλος 11:00 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 29.12.2022

Το στόρι πίσω από την αποχώρηση του Ιβοριανού που πέρασε και δεν… ακούμπησε από τον Άρη.

Ήλθον, είδον και απήλθον. Αυτή είναι εν συντομία η παρουσία του Ζερβινιό στον Άρη. Μεγάλο όνομα, μηδαμινή συνεισφορά για τον Ιβοριανό που βάζει και αυτός το όνομά του στη λίστα των ποδοσφαιριστών με περγαμηνές που ήρθαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με… κρότο αλλά φεύγουν χωρίς να λείψουν και ιδιαίτερα.

Ο Ζερβινιό είναι η αλήθεια ότι ουδέποτε κόλλησε με τον Άρη. Ήρθε παντελώς ανέτοιμος μετά την σοβαρή επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό και χρειάστηκε ένα διάστημα για να μπορεί να μπαίνει αρχικά στην αποστολή και στη συνέχεια να παίρνει χρόνο συμμετοχής. 

Ακόμη και όταν κρίθηκε ότι είναι έτοιμος, όποτε χρησιμοποιήθηκε ήταν το… φάντασμα του χαρισματικού winger που κάποτε θαυμάσαμε στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Χωρίς την γνωστή έκρηξη που τον χαρακτήριζε, με εμφανή τον φόβο να βάλει τα πόδια του στη φωτιά λόγω του εγχειρισμένου γονάτου του και χωρίς διάθεση και κουράγια να ασκήσει πίεση στους αντίπαλους αμυντικούς όπως του ζητούσε ο Πάρντιου.

Αντίθετα με τη μέτρια αγωνιστική του κατάσταση, το ποδοσφαιρικό του εγώ παρέμενε σε υψηλά επίπεδα. Το ίδιο και η επιθυμία του να αγωνίζεται βασικός. Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που αντιδρούσε όταν γινόταν αλλαγή ή δεν αγωνιζόταν. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όμως ήταν οι άδειες που ζητούσε και τελικά έπαιρνε. 

Ειδικά η μακρά άδεια που πήρε στο διάστημα της διακοπής για το Μουντιάλ, ενώ θα έπρεπε να ήταν από αυτούς που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν αυτό το διάστημα για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Παρόλα αυτά ο Πάρντιου του έδωσε μια ακόμη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου να αγωνιστεί βασικός. 

Ούτε αυτή την άρπαξε και μετά το παιχνίδι ζήτησε νέα άδεια για προσωπικούς λόγους. Κίνηση που έδειξε πλέον στον Άγγλο τεχνικό ότι ο 36χρονος δεν έχει το μυαλό του στην ομάδα και έτσι ήταν αυτό που ουσιαστικά ώθησε τον Πάρντιου να εισηγηθεί την αποχώρησή του…