Άρης: Ψάχνει λύσεις από Γκαρθία, από την αρχή ο Μαντσίνι
i

Μάνου Γκαρθία/©Intime

Άρης: Ψάχνει λύσεις από Γκαρθία, από την αρχή ο Μαντσίνι

Αλέξης Σαββόπουλος 08:25 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 28.12.2022

Ο Πάρντιου δίνει φανέλα βασικού στον νεαρό Ισπανό και περιμένει την βοήθειά του απέναντι στην κλειστή άμυνα του Παναιτωλικού ενώ επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα και τον αργεντινό.

Άλλο ματς, άλλος αντίπαλος, διαφορετική προσέγγιση. Ο Άρης κλείνει τις υποχρεώσεις του για το 2022 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Βικελίδης και ο Άλαν Πάρντιου δεν θέλει σε καμία περίπτωση να την… πατήσει όπως ο Μπούργος στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του αργεντινού στον πάγκο του Άρη. Γνωρίζει την αναγκαιότητα της νίκης, αλλά περιμένει και μια κλειστή άμυνα την οποία θα πρέπει να βρει τρόπους να τη διασπάσει.

Οι στατικές φάσεις έχουν αποδειχθεί εσχάτως μια αξιόπιστη λύση και είναι πάντα καλοδεχούμενες (και τις δουλεύει πολύ ο Άγγλος τεχνικός) αλλά δεν είναι και πανάκεια. Ο Άρης θα χρειαστεί σκορ και σε κανονική ροή και για να το βρει θα πρέπει να αναζητήσει το αντίδοτο στο κλειστό παιχνίδι της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Μάνου Γκαρθία είναι ένας παίκτης που έχει την ευχέρεια να παίξει κάθετα και συνδυαστικά και είναι η προφανής επιλογή του Πάρντιου για το βασικό σχήμα. Ο Ισπανός, προς έκπληξη αρκετών, δεν αγωνίστηκε καθόλου στη Λιβαδειά αλλά την Πέμπτη (29/12) αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Σε ρόλο συνδετικού κρίκου μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Με τους Ματέο και Ετέμπο στο πλάι του να κάνουν τη… βρώμικη δουλειά αυτός θα αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι, ελπίζοντας να κάνει αισθητή την παρουσία του, ίσως για πρώτη φορά στη σεζόν. Ο προπονητής του Άρη θα χρησιμοποιήσει βασικό και τον Μαντσίνι που όσον βρίσκεται εδώ, υπολογίζεται από τον Άγγλο τεχνικό, ελπίζοντας στην ενέργεια που μπορεί να δώσει μεσοεπιθετικά και φυσικά λύσεις και στο σκοράρισμα.

Άρης: Πέθανε ο Αντρέι Ιβάν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:15 - 27.12.2022

Άρης: Πέθανε ο Αντρέι Ιβάν

Ο πρώην επιθετικός του Άρη, της Βίσλα και της εθνικής Πολωνίας, Αντρέι Ιβάν, πέθανε την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.