Kαρυπίδης: «Πήγαμε να φέρουμε τον Ραφίνια από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά προτίμησε τους Άραβες»

Kαρυπίδης: «Πήγαμε να φέρουμε τον Ραφίνια από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά προτίμησε τους Άραβες»

Sportal newsroom 14:42 - 24.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 24.12.2022

Ο Θόδωρος Καρυπίδης υποστήριξε πως ο Άρης βρέθηκε κοντά στο να φέρει τον Ραφίνια από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο τελευταίος προτίμησε την Αραβία.

O Θεόδωρος Καρυπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Betarades.gr μιλώντας εφ' όλης της ύλης για τον Άρη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στo παραλίγο «μπαμ» που πήγε να κάνει η ομάδα του, το οποίο όμως δεν έγινε πραγματικότητα

Όπως υποστήριξε ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήθελε να καλύψει το κενό που υπήρχε στην μεσαία γραμμή και προσπάθησε να το κάνει με έναν ποδοσφαιριστή παγκοσμίου βεληνεκούς. Κάπως έτσι, λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» συνδέθηκαν έντονα με την περίπτωση του Βραζιλιάνιου, Ραφίνια, όμως η περίπτωση του τελικά δεν ευδοκίμησε, λόγω της σφήνας που έβαλε η Aλ Αράμπι.

«Το καλοκαίρι κοιτούσαμε και εν τέλει κάναμε προσφορά στην Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσουμε τον Ραφίνια. Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσφορά για τα δεδομένα τα δικά. Προτίμησε να πάει στη Σαουδική Αραβία και δεν μπορούσαμε να κοντράρουμε το μέγεθος των Αράβων», ανέφερε στη συνέντευξη που παραχώρησε στους Betαράδες.