Άρης: Πρώτα Παναιτωλικός… μετά εξελίξεις
i

ΑΡΗΣ/©Intime

Άρης: Πρώτα Παναιτωλικός… μετά εξελίξεις

Αλέξης Σαββόπουλος 10:33 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 27.12.2022

Η αναγκαιότητα της νίκης στον τελευταίο αγώνα για το 2022 θέτει για λίγο στο περιθώριο Μαντσίνι και μεταγραφικά

Το παιχνίδι της Πέμπτης (29/12) με τον Παναιτωλικό, με το οποίο ο Άρης ρίχνει αυλαία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2022 μεταθέτει τις όποιες εξελίξεις για αργότερα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει απωλέσει σημαντικό έδαφος στην μάχη της εξάδας και του όσο το δυνατόν καλύτερου πλασαρίσματος και προκειμένου να μην μείνει κι άλλο πίσω, πρέπει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα επιτείνει ακόμη περισσότερο το κλίμα αμφισβήτησης και θα προσθέσει κι άλλο βάρος στις πλάτες όλων με δεδομένο ότι ακολουθεί ένας ιδιαίτερα… βαρύς Γενάρης που θα κρίνει πολλά. Η αναγκαιότητα της νίκης βάζει για λίγο στο περιθώριο τα δυο άλλα ανοικτά μέτωπα. Το θέμα Μαντσίνι και τις προσθήκες στο ρόστερ. Ο αργεντινός, όσο παραμένει στην ομάδα, υπολογίζεται από τον Πάρντιου σύμφωνα και με δήλωση του ίδιου και λογικά οι εξελίξεις μετατίθενται από Παρασκευή και μετά.

Στα μεταγραφικά ο Άρης είναι γνωστό τι ψάχνει. Ένα φορ και ένα πλάγιο επιθετικό, ειδικά εφόσον φύγει ο Μαντσίνι. Η επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά θεωρείται πλέον πολύ πιθανή και εντός της εβδομάδας θα παρουσιάσει οριστική εξέλιξη, ειδικά μετά το ΟΚ που… άναψε και ο Άγγλος τεχνικός.