Ο Σάσα, ο Ντουκουρέ και το ενδιαφέρον της Χάποελ Χάιφα
i

©intime

Ο Σάσα, ο Ντουκουρέ και το ενδιαφέρον της Χάποελ Χάιφα

Αλέξης Σαββόπουλος 02:59 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 09.09.2023

Εφόσον οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Σάσα ή η απόκτηση αμυντικού μέσου, είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί στην Ισραηλινή ομάδα ο Ντουκουρέ.

Η απόκτηση αμυντικού μέσου και εν προκειμένω του Λούκας Σάσα, αυτομάτως θα περιορίσει τον ρόλο και τον χρόνο του Σέικ Ντουκουρέ που όταν επιστρέψει και ο Ζουλ από τον τραυματισμό του θα γίνει 3η επιλογή στη θέση του αμυντικού μέσου. Αυτό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο, αποχώρησης του Ιβοριανού έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, για τον οποίο υπάρχει εδώ και μέρες έντονο ενδιαφέρον από το Ισραήλ και τη Χάποελ Χάιφα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να είχε ήδη συναινέσει ο Άρης στην παραχώρηση του Ντουκουρέ, αν είχε ήδη κλειδώσει η επιστροφή του Σάσα ή η απόκτηση ανασταλτικού μέσου.

Η ιστοσελίδα «ONE» στο Ισραήλ συντηρεί πάντως το θέμα και ανέφερε ότι: «Στη Χάποελ Χάιφα στοχεύουν να ενισχύσουν την ομάδα με μέσο και είναι γνωστό το ενδιαφέρον για τον Σέικ Ντουκουρέ του Άρη. Οι διαπραγματεύσεις μαζί του ενδέχεται να τελειώσουν θετικά, αφού αυτό είναι κάτι που θέλουν και οι δύο πλευρές και το μόνο που μένει είναι να κλείσει το deal». Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει στο Ισραήλ στις 15 του μήνα, οπότε υπάρχει ακόμη το χρονικό περιθώριο για τον Ντουκουρέ, που δεν είναι ούτε ο ίδιος σε αυτό το ενδεχόμενο αφού καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι δεν θα έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.