Άρης: Το ταλαιπωρημένο γόνατο ωθεί στην έξοδο τον Ντουκουρέ
i

©intime

Άρης: Το ταλαιπωρημένο γόνατο ωθεί στην έξοδο τον Ντουκουρέ

Τα δεδομένα για τον Ιβοριανό μέσο που είναι πιθανό να μην συνεχίσει την επόμενη χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, λόγω της ευπάθειας στο γόνατό του.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, στη συνέντευξη τύπου επιβεβαίωσε, λίγο-πολύ αυτό που ήδη γνωρίζαμε. Ότι θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ του Άρη, κάνοντας λόγο για αλλαγές που θα αφορούν το 1/3. Μέσα σε αυτούς που θα φύγουν (Ιτούρμπε, Καμαρά, Ετέμπο, Καμάτσο) βρίσκονται και παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά, που για διάφορους λόγους, αγωνιστικούς και μη, δεν συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Μια ξεχωριστή περίπτωση είναι αυτή του Σεικ Ντουκουρέ. Ο Ιβοριανός μέσος, έχει ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου και ο Άρης δεν θα έμπαινε καν σε συζήτηση περί λύσης του, αν ο παίκτης δεν ταλανιζόταν από τα προβλήματα στο γόνατό του. Δεν είναι μυστικό, ότι ο Ντουκουρέ, έχει ένα πολύ ταλαιπωρημένο γόνατο που δεν του επιτρέπει να συμμετέχει σε φουλ ρυθμούς, ειδικά όταν οι αγώνες είναι ανά τρεις ή τέσσερις μέρες και ενίοτε να ακολουθεί ένα συντηρητικό πρόγραμμα. Η υπερφόρτωση αυτή, στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ήταν που τον άφησε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα εκτός, σε σημείο που οι άνθρωποι του Άρη, σκέφτονταν το ενδεχόμενο, να λύσουν, από τον περασμένο Γενάρη τη συνεργασία μαζί του.

Ο Παλίκουτσα πήρε άριστα σε επίπεδο διάγνωσης και προθέσεων, αλλά θα τον κρίνουν οι πράξεις

Ο Παλίκουτσα πήρε άριστα σε επίπεδο διάγνωσης και προθέσεων, αλλά θα τον κρίνουν οι πράξεις

Ο Αλέξης Σαββόπουλος καταθέτει τη δική του εκτίμηση για όσα άκουσε από τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη.

Ενδεχόμενο που είναι πλέον πολύ πιθανό να συμβεί αυτό το καλοκαίρι, που ο Άρης θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και θα αναζητήσει παίκτες σε μικρότερη ηλικία και φυσικά δίχως τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Ντουκουρέ. Για τον οποίο να σημειωθεί, το club, δεν έχει κανένα απολύτως παράπονο από τον χαρακτήρα και το επίπεδο του επαγγελματισμού του. Στοιχεία που τον βοήθησαν άλλωστε να καταφέρει, παρά τα προβλήματα, να επιστρέψει στο δεύτερο μισό της σεζόν και να ολοκληρώσει τη χρονιά με 24 συμμετοχές και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, η πλευρά του Ντουκουρέ είναι ήδη ενήμερη για τις προθέσεις του Άρη να λύσει το συμβόλαιό του και το επόμενο διάστημα θα φανεί να αυτό θα γίνει ομαλά, όπως φαίνεται να επιθυμούν και οι δυο πλευρές.