Άρης: Οι αλλαγές στα άκρα, η σταθερά Μπράμπετς και ο τρίτος χαφ
i

©intime

Άρης: Οι αλλαγές στα άκρα, η σταθερά Μπράμπετς και ο τρίτος χαφ

Αλέξης Σαββόπουλος 08:28 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 01.10.2023

Ο Τσέχος λύνει τα χέρια του Μάντζιου που αλλάζει τους δυο ακραίους στην άμυνα. Πάρντο και Σαμόρα διεκδικούν τη μια κενή θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής στο σχήμα εν όψει Κηφισιάς.

Η συμμετοχή του Γιακούμπ Μπράμπετς στην αποστολή του σημερινού αγώνα με την Κηφισιά ήταν η μοναδική ευχάριστη είδηση για τον Άκη Μάντζιο που είδε ξανά τους Ζουλ και Τζούρασεκ να τίθενται εκτός, μειώνοντας τις επιλογές του Έλληνα τεχνικού στα χαφ, με δεδομένο ότι λείπουν και ο Ρουπ με τον Μάνου Γκαρθία. Είναι ενδεικτικό ότι οι πολλές απουσίες, ανάγκασαν τον προπονητή του Άρη να πάρει για πρώτη φορά στην αποστολή και τον παροπλισμένο εσχάτως Ντομαγκόι Πάβισιτς.

Άρης: Μέσα ο Μπράμπετς, έξω ξανά οι Ζουλ και Τζούρασεκ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:18 - 30.09.2023

Άρης: Μέσα ο Μπράμπετς, έξω ξανά οι Ζουλ και Τζούρασεκ

Αρκετές και πάλι οι απουσίες για τον Άκη Μάντζιο εν όψει του αγώνα με την Κηφισιά αφού Ζουλ και Τζούρασεκ ένιωσαν και πάλι ενοχλήσεις. Ευχάριστα από Μπράμπετς, επιστροφή στην αποστολή για Πάβισιτς.

Η επιστροφή σε χρόνο ρεκόρ του Μπράμπετς, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και για συμμετοχή του στο βασικό σχήμα της αναμέτρησης με την Αθηναϊκή ομάδα. Η απόφαση θα παρθεί τελευταία στιγμή αλλά αν ο Τσέχος δώσει το ΟΚ τότε θα παίξει αυτός στο πλευρό του Φαμπιάνο και θα μείνει στον πάγκο ο Βέλεθ. Σε αντίθεση με το κέντρο της άμυνας, στα δυο άκρα, θα έχουμε αλλαγές. Ο Φεράρι που δεν έπαιξε καθόλου στο Φάληρο, θα επιστρέψει στην ενδεκάδα αντί του Ματαρίτα, ενώ ο Οντουμπάτζο θα αγωνιστεί αυτή τη φορά στη φυσική του θέση, και θα μείνει στον πάγκο ο Μοντόγια. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Νταρίντα-Βερστράτε… ψάχνει τον τρίτο της παρέας. Οι επιλογές πλέον δεν είναι πολλές για τον έλληνα τεχνικό. Ο Πάρντο και ο Σαμόρα διεκδικούν τη θέση με τον Ισπανό να έχει ένα προβάδισμα. Όσο για την επίθεση, ο Μορόν θα είναι στην κορυφή, ο Μενέντες θα καλύψει και πάλι την αριστερή πτέρυγα ενώ ο Σουλεϊμάνοφ μάλλον θα αγωνιστεί και πάλι βασικός.