Άρης: Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του Σουλεϊμάνοφ και η υποχρεωτική οψιόν αγοράς!

Σάπι Σουλεϊμάνοφ

i

©intime

Άρης: Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του Σουλεϊμάνοφ και η υποχρεωτική οψιόν αγοράς!

Αλέξης Σαββόπουλος 10:07 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 27.10.2023

Το Sportal αποκαλύπτει τι ισχύει με τον δανεισμό του 24χρονου Ρώσου από την Κράσνονταρ και γιατί μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει χρήση της υποχρεωτικής οψιόν αγοράς του.

Αν και προστέθηκε στο ρόστερ τελευταίος, έχει καταφέρει σύντομα να γίνει ο πρώτος που δικαιώνει γρήγορα τις προσδοκίες που γέννησε η προσθήκη στο ρόστερ του. Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί του Πανσερραϊκού, έχει αρχίσει ήδη να κάνει τη διαφορά και, τουλάχιστον τώρα στο ξεκίνημα, είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Άρη, από τη μέση και μπροστά, μαζί φυσικά με τον Μορόν. Ίσως γιατί κανείς από τους υπόλοιπους winger δεν έχει καταφέρει ακόμη να προσαρμοστεί (Μενέντες, Κάρλσον, Σαμόρα) κι αυτός ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.

Ο Σουλεϊμάνοφ, φυσικά δεν είναι κάποιος τυχαίος. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρωσικού ποδοσφαίρου. Τη σεζόν 2018-19 μέτρησε 14 γκολ και έξι ασίστ σε 46 αγώνες, την επόμενη απέκλεισε μόνος του την Πόρτο και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις. Η πρώτη άρχισε τη σεζόν 2020-21 που τον οδήγησε το επόμενο καλοκαίρι στον δανεισμό του στην Γκιρεσούνσπορ και το προηγούμενο καλοκαίρι στην Μπερ Σεβά που δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς και επέστρεψε στην Κράσνονταρ και μέσω αυτής, στον Άρη.

Εδώ ψάχνει την δική του ποδοσφαιρική κολυμβήθρα του Σιλωάμ και ο Αρης ένα ηγέτη στη μεσοεπιθετική γραμμή. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα το Sportal, ο 24χρονος Ρώσος, είναι πολύ πιθανό, να βρίσκεται και του χρόνου στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού στο συμβόλαιο δανεισμού του από την Κράσνονταρ, έχει μπει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, που δεν είναι διόλου απαγορευτική. Σύμφωνα με αυτή, εφόσον ο Ρώσος κάνει 15 συμμετοχές, υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς 500.000 ευρώ. Ο Σουλεϊμάνοφ, έχει ήδη αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια και όλα δείχνουν ότι το νούμερο αυτό που θα τον διατηρήσει στα κιτρινόμαυρα, είναι απολύτως εφικτό.