Άρης: Ούτε με τον ΠΑΣ ο Ζουλ
i

©intime

Άρης: Ούτε με τον ΠΑΣ ο Ζουλ

Ο Καμερουνέζος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν προλαβαίνει ούτε τον αγώνα της Κυριακής. Ποιο είναι το πλάνο με τον Καμερουνέζο που είναι δυο μήνες εκτός.

Δυο μήνες εκτός συμπληρώνει ο Ζαν Ζουλ, με ένα μικρό διάλλειμα δυο ολιγόλεπτων συμμετοχών στα τέλη Σεπτεμβρίου στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ολυμπιακό, στα οποία φάνηκε ότι δεν είχε ξεπεράσει τα προβλήματα στον έσω πλάγιο σύνδεσμό. Από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά στις 27/9, ο Καμερουνέζος δεν αγωνίστηκε στους αγώνες με Κηφισιά και Πανσερραϊκό και παρά το γεγονός ότι ακολούθησε και η διακοπή των τριών εβδομάδων, ο 25χρονος αμυντικός μέσος των κιτρινόμαυρων, δεν έχει καταφέρει να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις ώστε να είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ζουλ δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το γόνατό του θα αξιολογείται κάθε εβδομάδα. Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση με τον Καμερουνέζο και αν δεν καταφέρει να προπονηθεί κανονικά ούτε την άλλη εβδομάδα, τότε είναι πολύ πιθανό, ο Μάντζιος να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του στους δυο αγώνες που ακολουθούν με Ατρόμητο και Βόλο και να τον έχει έτοιμο μετά τη νέα διακοπή, δυο εβδομάδων αυτή τη φορά, που ακολουθεί το παιχνίδι με τον Βόλο εκτός έδρας