Αρης: Η ευκαιρία στον Παναγίδη και το μήνυμα στον Κάρλσον
i

@intime

Αρης: Η ευκαιρία στον Παναγίδη και το μήνυμα στον Κάρλσον

Αλέξης Σαββόπουλος 12:53 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 23.10.2023

Ο Μάντζιος επιβράβευσε τον νεαρό για την προσπάθεια που καταβάλει στις προπονήσεις και ταυτόχρονα έκρουσε το καμπανάκι στον Σουηδό.

Η δραματική νίκη επί του Πανσερραϊκού είχε δυο μεγάλους πρωταγωνιστές για τον Αρη. Τον χρυσό σκόρερ Φαμπιάνο και τον ασταμάτητο Σουλεϊμανοφ στην καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Αρη. Είχε όμως και μια συμμετοχή που χαιρετήθηκε από όλους με ικανοποίηση και που γεννά προσδοκίες για το μέλλον. Την χρησιμοποίηση του Μιχάλη Παναγίδη για πάνω από μισή ώρα. Σε μια χρονιά που στο ρόστερ του Αρη οι έλληνες είναι η ισχνή μειοψηφία, η συμμετοχή του 19χρονου Παναγίδη, ήταν η ευχάριστη νότα. Διόλου τυχαίο το χειροκρότημα του κοινού μόλις ο “μικρός” πέρασε στο παιχνίδι.

Τα εύσημα και στον Μάντζιο φυσικά που σε ένα χρονικό σημείο που το ματς… έκαιγε δεν δίστασε να δώσει την ευκαιρία στον Παναγίδη, ποντάροντας στον νεανικό ενθουσιασμό του και την ενέργεια που προσδοκούσε ότι θα δώσει στην ομάδα του. Κάτι που έκανε, έχοντας συμμετοχή στην επιθετική ανάκαμψη του Αρη, παίζοντας μάλιστα αριστερά που δεν είναι και η φυσική του θέση. Η χρησιμοποίησή του δεν ήταν προσχεδιασμένη. Ηρθε αυθόρμητα και φάνηκε όταν ο Μάντζιος έστειλε τον νεαρό για προθέρμανση από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Η μοναδική συμβουλή του ελληνα κόουτς ήταν “μπες και παίξει όπως στην προπόνηση”. Η εικόνα του σε αυτές ήταν που έδωσε το… πάτημα στον προπονητή του Αρη να τον εμπιστευτεί.

Κρατώντας στον πάγκο για παράδειγμα τον Χριστοδουλόπουλο και τον Κάρλσον. Για τον Σουηδό, η μη χρησιμοποίησή του, ούτε για λίγο ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα απο τον Μάντζιο. Ενα καμπανάκι αφύπνισης, απότοκο των χαμηλών πτήσεων του 29χρονου που παραμένει δίχως γκολ και με πενιχρή επιθετική συνεισφορά. Ο Κάρλσον αποκτήθηκε με στόχο να κάνει τη διαφορά, εξ΄ού και το μεγάλο συμβόλαιο που πήρε. Δεν το έχει καταφέρει και ίσως ο χθεσινός παραγκωνισμός του να είναι στα πλαίσια μιας προσπάθειας του Μάντζιου να τον αναγκάσει να προσπαθήσει περισσότερο, αν θέλει να ξανακαρδίσει τη θέση του στην ομάδα. Μένει να φανεί αν θα έχει αποτέλεσμα…