Με Ντιναμό Κιέβου ο Άρης αν περάσει την Αραράτ

Άρης

i

© Intime

Με Ντιναμό Κιέβου ο Άρης αν περάσει την Αραράτ

Κώστας Τσιακλής 15:17 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 24.07.2023

Ο Άρης κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Κιέβου στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, αν φυσικά αποκλείσει την Αραράτ Αρμενίας.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/07) η κλήρωση του τρίτου προκριματικού του Conference League. Μέσα σε αυτή βρισκόταν και ο Άρης, ο οποίος αν περάσει το εμπόδιο της Αραράτ Αρμενίας θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Κιέβου.

Η κληρωτίδα δεν έκανε τη χάρη στον Άρη αφού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League τον έφερε αντιμέτωπο με τη Ντιναμό Κιέβου. Πρόκειται πιθανότατα για την πιο ισχυρή ομάδα που βρισκόταν στο υπογκρούπ των «κιτρινόμαυρων». Υπενθυμίζουμε ότι οι υπόλοιποι πιθανοί αντίπαλοι ήταν οι νικητές των ζευγαριών Μίντιλαντ-Πρόγκρες, Χάποελ Μπερ Σεβά-Πανεβέζις και Ορνταμπάσι-Λέγκια Βαρσοβίας. Φυσικά το θετικό για τον Άρη είναι ότι οι Ουκρανοί δεν θα αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα λόγω του πολέμου που υπάρχει στη χώρα τους.

Φυσικά αξίζει να σημειωθεί πως για να υπάρχει νόημα σε αυτή την κλήρωση θα πρέπει ο Άρης να περάσει το εμπόδιο της Αραράτ Αρμενίας στον Β' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν εκτός έδρας την προσεχή Πέμπτη (27/07, 18:00) ενώ την επόμενα εβδομάδα θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».