Άρης: Τελευταία προπόνηση και αναχώρηση για Γερεβάν
i

©intime

Άρης: Τελευταία προπόνηση και αναχώρηση για Γερεβάν

Αλέξης Σαββόπουλος 14:11 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 24.07.2023

Χαμόγελα για Κουέστα που ακολούθησε μέρος του προγράμματος και λογικά θα αγωνιστεί κανονικά με Αραράτ. Το βράδυ μέσω Αθηνών η αναχώρηση της αποστολής για την πρωτεύουσα της Αρμενίας.

Κάποιες ενοχλήσεις που είχε ο Χουλιάν Κουέστα την τελευταία εβδομάδα τον κράτησαν εκτός προπονήσεων, προκαλώντας μια μικρή ανησυχία για το επίπεδο ετοιμότητάς του εν όψει του πρώτου αγώνα με την Αραράτ

Λόγω των ενοχλήσεων που είχε ο Ισπανός, ο Χουτεσιώτης αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο στο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας, κάτι που θα συνέβαινε ούτως ή άλλως βάσει πλάνου δίνοντας τη δυνατότητα στον αρχηγό του Άρη να συνεχίσει τις θεραπείες. 

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, μερικές ώρες πριν την αναχώρηση της ομάδας με προορισμό την Αρμενία, ο Χουλιάν Κουέστα ανέβασε ρυθμούς να ανεβάζει ρυθμό, ολοκληρώθηκε και ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος. Λογικά στην αυριανή πρώτη προπόνηση στην Αρμενία ο Ισπανός θα προπονηθεί κανονικά και θα τεθεί στη διάθεση του Τερζή για τον αγώνα της Πέμπτης (27/7).

Η αποστολή του Άρη θα πετάξει το βράδυ για το Yerevan και θα πραγματοποιήσει δυο προπονήσεις επί αρμενικού εδάφους προκειμένου προκειμένου να προσαρμοστεί καλύτερα στις συνθήκες του πρώτου αγώνα με την Αραράτ 27/07, 18:00 ώρα Ελλάδας), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Ματαρίτα, Φεράρι, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβισιτς, Πάλμα, Μενέντεζ, Σαβέριο, Κάρλσον, Μορόν, Γκρέι, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης