Χάνει το πρώτο ματς του Άρη στην Ευρώπη ο Μπράμπετς

Γιακούμπ Μπράμπετς

i

© Intime

Χάνει το πρώτο ματς του Άρη στην Ευρώπη ο Μπράμπετς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:49 - 21.07.2023

Χωρίς τον Γιακούμπ Μπράμπετς θα αγωνιστεί στο πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι ο Άρης, κόντρα στην Αραράτ Αρμένια, αφού ο Τσέχος υπέστη οστικό οίδημα στην κνήμη του.

O Άρης είχε εύκολο έργο κόντρα στον Εθνικό Άχνας, αφού επικράτησε με σκορ 3-1 στο μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας. Όμως η αναμέτρηση είχε και μία δυσάρεστη έκπληξη αφού ο Γιακούμπ Μπράμπετς αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι, «παγώνοντας» τους ανθρώπους της ομάδας του.

Ο 30χρονος αμυντικός υποβλήθηκε την Παρασκευή σε αξονική και μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Δυστυχώς για εκείνον, όλα δείχνουν πως δεν θα προλάβει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας του, κόντρα στην Αραράτ Αρμένια. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός υπέστη οστικό οίδημα στην κνήμη και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας.

Οι «κίτρινοι» προσπαθούν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να προλάβει τη ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ωστόσο ακόμα και αυτό φαντάζει ένα δύσκολο σενάριο.

Με Αραράτ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League ο Άρης

Ο Άρης έμαθε τον αντίπαλο του για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League! Οι Θεσσαλονικείς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με την Αραράτ, που μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, πήρε τη νίκη επί της Εγνάτια με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι έπειτα από το 2-2 της κανονικής διάρκειας και το 4-4 της παράτασης.