Αρης: ΠΑΣ… ο κακός δαίμονας του Μάντζιου

Αρης: ΠΑΣ… ο κακός δαίμονας του Μάντζιου

Η μοίρα έχει υφάνει μια περίεργη ιστορία ανάμεσα στην ομάδα των Ιωαννίνων και τον έλληνα τεχνικό, αφού δεν την έχει κερδίσει ως προπονητής του Αρη και έχει μια ευκαιρία να το κάνει στον αγώνα της Κυριακής.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο αντιμετωπίζει ο Άρης την Κυριακή, ξυπνάει άσχημες αναμνήσεις στον Άκη Μάντζιο. Είναι η ομάδα που ευθύνεται για μια από τις πιο βαριές ήττες στην προπονητική του καριέρα αλλά και αυτή που υπέγραψε το κύκνειο άσμα του, στον κιτρινόμαυρο πάγκο, στην πρώτη του θητεία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Είναι ενδεικτικό ότι τις τέσσερις φορές που την αντιμετώπισε, δεν έχει νίκη, μετρώντας δυο ήττες και δυο ισοπαλίες.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η ομάδα των Ιωαννίνων να είναι η πρώτη που αντιμετώπισε ως προπονητής του Άρη, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μια πρεμιέρα στην οποία ο Άρης βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, με τον ΠΑΣ να προηγείται 0-2 και ο Άρης να… σώζει τον βαθμό με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια. Ισόπαλο έληξε και το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στους «Ζωσιμάδες» (0-0).

Η 20η Νοεμβρίου του 2021 είναι μια ημερομηνία την οποία ο Έλληνας τεχνικός θα ήθελε να διαγράψει απο τον σκληρό δίσκο της προπονητικής του καριέρας. Εκείνο το απίστευτο 0-5 στο Βικελίδης που έφερε τον 54χρονο τεχνικό, ένα βήμα πριν από την απομάκρυνση. 

Αυτή, ήρθε τρεις μήνες μετά, και τι σύμπτωση, πάλι σε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΣ, τον Φλεβάρη του 2022 (ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων) που έμελλε να είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Μάντζιου στον πάγκο του Άρη, μετά την ήττα με 2-0. 

Άρης: Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του Σουλεϊμάνοφ και η υποχρεωτική οψιόν αγοράς!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:07 - 27.10.2023

Άρης: Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του Σουλεϊμάνοφ και η υποχρεωτική οψιόν αγοράς!

Το Sportal αποκαλύπτει τι ισχύει με τον δανεισμό του 24χρονου Ρώσου από την Κράσνονταρ και γιατί μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει χρήση της υποχρεωτικής οψιόν αγοράς του.

Την Κυριακή, ο Άκης Μάντζιος έχει μια ευκαιρία και ο ίδιος να ξορκίσει τον κακό του δαίμονα. Να πάρει μια άτυπη ρεβάνς και μαζί μια νίκη που έχει μεγάλη ανάγκη και η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια που καταβάλλει να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.